Αναβλήθηκε το Άρης-ΑΕΚ, αλλαγή ώρας στο Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ


Η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, μέσα από ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten αναβλήθηκε εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού στην Ένωση.

Στην ανακοίνωση της επίσης τονίζεται ότι ο αγώνας μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (8/11) στις 17:15, θα διεξαχθεί τελικά την ίδια μέρα στις 19:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης -ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 (αντί για 17:15)”


Αθλητικές Ειδήσεις 
Κοινή χρήση:  

Σχόλια