Headlines

Comments

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Ντάνουτ Λούπου


Πολύ δύσκολες στιγμές περνά ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, της Κορίνθου και του ΟΦΗ, Ντάνουτ Λούπου, ο οποίος δίνει ακόμη μια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής από τη Ρουμανία εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έχοντας βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Πριν από τέσσερα χρόνια ο 53χρονος είχε καταφέρει να ξεγελάσει τον θάνατο, όταν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά πνευμονολογικά προβλήματα. Οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι, καθώς ο μανιώδης καπνιστής και είχε πέσει σε κώμα. Μάλιστα, ο ίδιος είχε δηλώσει πως δυσκολευόταν ακόμα και να περπατήσει.

Τότε είχε γίνει γνωστό πως λόγω του καπνίσματος, οι πνεύμονές του είχαν φτάσει σε σημείο να λειτουργούν σε ποσοστό μόλις 8%. Ωστόσο, στο τέλος κατάφερε να βγει νικητής.

Ήξερε όμως ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Όμως, ο κορονοϊός τον... βρήκε και από χθες ο Λούπου είναι διασωληνωμένος σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γιατροί αποφεύγουν οποιαδήποτε εκτίμηση, λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του, κάτι που φαντάζει λογικό.


Αθλητικές Ειδήσεις 

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by