Headlines

Comments

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ FC ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

                                                          Ο αθλητισμός στο γύψο 
Η πανδημία του κορονοϊού έχει διαταράξει τον κόσμο του ποδοσφαίρου, με τους περισσότερους συλλόγους να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, κυρίως από την αισθητή μείωση των εσόδων τους, προσπαθώντας να επιστρέψουν σε προ Covid-19 επίπεδα. 
 Στο πλευρό της Αλεξανδρούπολης FC αποφάσισε να σταθεί ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στηρίζοντας έμπρακτα με οικονομική επιχορήγηση  στις δύσκολες ημέρες που διανύει ο αθλητισμός.
Δημόσια εκφράζει τις ευχαριστίες της η ομάδα για την έμπρακτη συμπαράσταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης .

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση:
Η Αλεξανδρούπολη FC ευχαριστεί τον Δήμαρχο της πόλης μας, Γιάννη Ζαμπούκη, για την στήριξη του με την πρόσφατη επιχορήγηση στην ομάδα μας, βοηθώντας μας να φτάσουμε τους στόχους μας. Η Αλεξανδρούπολη, μία πόλη με περίπου 80.000 κατοίκους είναι απαραίτητο, να έχει μια ομάδα στις υψηλές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Στις δύσκολες ημέρες που περνάμε, είναι ενθαρρυντικό να ξέρουμε ότι έχουμε στο πλευρό μας τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τον πιο σημαντικό στόχο της ομάδας, την άνοδο σε υψηλότερες κατηγορίες. Ένα «ευχαριστώ από καρδιάς» και στον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ.Βουρδόλη που είναι πάντα δίπλα μας σε ότι λειτουργικό θέμα προκύψει


. https://www.facebook.com/alexandroupolifc/posts/409133610461590 

Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by