H Εθνική Ελλάδας νίκησε 2-0 την Μολδαβία


Δίχως να προβληματιστεί και παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, η Εθνική Ελλάδας νίκησε 2-0 την Μολδαβία στο Κισινάου για την 5η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League.

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο με τον Κώστα Φορτούνη να είναι εξαιρετικός. Με μια πραγματική γκολάρα του επιτελικού χαφ του Ολυμπιακού στο 32′ η «γαλανόλευκη» άνοιξε το σκορ, ενώ στο 41′ σκόραρε ο Μπακασέτας έπειτα από ασίστ του Φορτούνη για το 2-0.

Οι Σλοβένοι με πέναλτι του Ίλισιτς στο 94΄ νίκησαν 2-1 στη Λιουμπλιάνα το Κόσοβο και παραμένουν στο +2, οπότε η νίκη στη Ριζούπολη είναι «μονόδρομος» για την ελληνική ομάδα.

Μολδαβία-Ελλάδα 0-2

ΜΟΛΔΑΒΙΑ (Ενγκίν Φιράτ): Ναμάσκο, Αρμάς, Πόσματς, Ζαρντάν, Ρέαμπτσιουκ, Τσεμποτάρου (46΄ Επουρεάνου), Ιονίτσα (83΄ Μποϊτσιούτς), Τσότσιουτς (46΄ Καϊμάκοφ), Ράτσα (62΄ Τουρτσάν), Σπατάρου, Νταμασκάν (71΄ Ντρος)
ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν΄τ Σιπ): Βλαχοδήμος, Τσιμίκας (62΄ Κυριακόπουλος), Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας, Μαυρίας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Λημνιός (78΄ Χατζηγιοβάννης), Μπακασέτας, Φορτούνης (65΄ Τζόλης), Παυλίδης (78΄ Γιακουμάκης)


Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.