ΣΚΙΝΔΡΗΣ Θ.Απαντώ λοιπόν κατόπιν της Εντολής του μέσα στην ημερομηνία μέσω του διαδικτύου όπως θέλει ο ίδιος


Έκτακτο Δελτίο Τύπου.
Μπορεί ο Άγιος Βασίλης να θέλει λίγες μέρες ακόμα να φέρει δώρα αλλά σε μένα μόλις μου έφερε .Μου μεταβιβάστηκε ένα τρίτο Εξώδικο Διαμαρτυρίας του κ. Παρασκευά Πατσουρίδη κατά εμού που λέει ότι πρέπει να βγω δημόσια προς όλες και όλους τους πολίτες του Διδυμοτείχου μέσω του ΦΒ ( διαδικτύου) και να δηλώσω .
Δημόσια Συγγνώμη προς τον κύριο αυτόν για ότι έχω όπως λέει ο ίδιος δηλώσει από το διάστημα Ιανουάριος 2019 έως σήμερα για τον ίδιο αφού υπέστη ηθική βλάβη χάνοντας μεγάλο ποσοστό ψήφων αλλά και συκοφαντικής δυσφήμισης.
Το εξώδικο τελειώνει η προθεσμία του σήμερα το βράδυ αλλιώς θα υποστώ και νέες δικαστικές συνέπειες εκτός των αγωγών που μου έχει κάνει ζητώντας μου 230.000 χιλιάδες ευρώ από εμένα και την οικογένεια μου.
Αυτό λοιπόν είναι το έγγραφο που παρέλαβα σήμερα από τον κ. Δικαστικό Επιμελητή και αναφέρει αυτά που σας έγραψα.
Απαντώ λοιπόν κατόπιν της Εντολής του μέσα στην ημερομηνία μέσω του διαδικτύου όπως θέλει ο ίδιος.
Σεβαστέ κύριε Παρασκευά Πατσουρίδη συνάδελφος Δημοτικός Σύμβουλος.Χρονια είσαι στην πολιτική σκηνή του τόπου και καλά έκανες και καλά πράττεις.
Καταρχήν για να ξεκαθαρίσω ότι Κατηγόρησα και Κατηγορώ τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ κ.Παρασκευά Πατσουρίδη και την πολιτική του διαδρομή ημέρες και Έργα του στην πορεία του ως Πρώην Δήμαρχο Διδυμοτείχου ως τα Πολιτικά του λάθη που δεν έφεραν στον τόπο την Ανάπτυξη και τα Έργα αυτά που χρόνια είχατε υποσχεθεί στο ΛΑΟ αυτού του τόπου.
Τα γεγονότα οι Αλήθειες και τα στοιχεία που έβγαλα και βγάζω ενώπιον των πολιτών είναι όλα μέσα από τις ίδιες τις υπηρεσίες του Δήμου που εσείς ήσασταν ο Δήμαρχος. Να ζητήσω συγγνώμη στον πολιτικό κ.Πατσουριδη γιατί;
1. Για τον βιολογικο Καθαρισμό που δεν δούλευε που κάνατε ως Δήμος Εισπράξεις από τους Πολίτες χωρίς να τους το παρέχεται;
2.Μήπως είναι ΨΈΜΑ ότι από το 2011 έως 2019 στην ΔΕΥΑΔ δεν είχατε περάσει τους ισολογισμούς από Έλεγχο ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ. Η υπηρεσία σας μου έδωσε πλήρη φάκελο των στοιχείων με την συγκατάθεση και του σημερινού Δημάρχου.
3.Μηπως είναι ΨΕΜΑ ότι 10 ολόκληρα χρόνια ανέβαιναν εν γνώση σας οι οδηγοί στα οχήματα όλα του Δήμου Χωρίς ΚΤΕΟ και μερικά και Ανασφαλιστα.Η υπηρεσία του Δήμου μου έδωσε τα στοιχεία.
4.Μήπως είναι ΨΕΜΑ οι Παράνομες Χωματερές σε πολλά σημεία του Δήμου επικίνδυνα για την Σωματική Υγεία των Πολιτών.
5.Μήπως είναι ΨΕΜΑ ότι χωρίς απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου παραδώσατε την μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία σε άλλη πόλη .Τα χαρτιά η υπηρεσία του Δήμου τα έδωσε.
6. Μήπως είναι ΨΕΜΑ ότι ενώ εισασταν και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ η επιχείρηση είχε χρόνια εισπράξει Κονδύλια μέσω προγραμμάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και από την Περιφέρεια για βελτίωση και επισκευή μηχανημάτων χωρίς να δουλεύουν καθόλου.
Η Αρμόδια υπηρεσία μου έχει δώσει χαρτιά.
7. Μήπως είναι ΨΕΜΑ η τραγική κατάσταση που βρίσκεται μέχρι σήμερα το ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ του Δήμου μια βόλτα θα σας πείσει.
ΑΥΤΑ είναι όλα αυτά
Οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ που ενοχλούν και η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ των θεμάτων που πείραξαν ενόχλησαν και ενοχλούν προσέξτε τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ του διαδρομή μέσα στο Δήμο κ. Παρασκευά Πατσουρίδη. Άλλωστε είναι γνωστές σε όλα αυτά ότι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ έχει ορίσει Ποινικές Δίκες και διαδικασίες που θα ακολουθήσουν .Εγώ δεν δικάζω εγώ βγάζω στοιχεία μέσα από τις ίδιες υπηρεσίες του Δήμου με σφραγίδες και υπογραφές.
Δεν έχω δυστυχώς ούτε εγώ ούτε η οικογένεια μου 230.000 χιλιάδες Ευρώ που μου ζητάτε δικαστικώς για όλα αυτά που έβγαλα ενώπιον των πολιτών όπως οφείλω από το Σύνταγμα ως πολιτικός στην τοπική αυτοδιοίκηση και ως ηθικό χρέος μου τιμώντας την ψήφο των Δημοτών μας. Ένα Αυτοκίνητο μεταχειρισμένο εάν κρίνει η σεβαστή δικαιοσύνη ότι πρέπει να σας το δώσω θα το πράξω και θα σας το παραδώσω. Εκτιμώντας Ειλικρινά την Εντολή σας βάση του Εξωδίκου που μου στείλατε λοιπόν να σας ζητήσω συγγνώμη δυστυχώς για τα τεράστια πολιτικά σας πάντα λάθη που κάνατε και σας είπα και πάλι μερικά από αυτά δεν μπορώ να ζητήσω συγγνώμη από στοιχεία αληθινά με σφραγίδες υπογραφές μέσα από τον ίδιο τον Δήμο που εσείς είχατε επί εννέα χρόνια την ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Δεν είχα ποτέ τίποτα με τον ΑΝΘΡΩΠΟ κ.Παρασκευα Πατσουριδη αλλά με τις πολιτικές ανεπιτυχώς πρωτοβουλίες και Έργα σας.
Κάποτε θα Ερχόταν και κάποιος να σας κάνει ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ βρέθηκα εγώ.Με στοιχεία έγγραφα φωτογραφίες πράξεις. Αλλωστε το ίδιο κάνω και στον σημερινό κ.Δημαρχο για τα κακώς κείμενα μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ο ίδιος ξέρει αν και νέος να ξεχωρίζει την Πολιτική από την Προσωπική υπόθεση. Φαίνεται ότι σαν χρόνια πολιτικός δυστυχώς μπερδέψατε αυτούς τους δύο ρόλους και ότι δεν είχατε αυστηρή αντιπολίτευση. Ευχαριστώ χωρίς ειρωνεία για το εξώδικο δώρο σας. Εγώ Δημόσια σας Εύχομαι Καλές Γιορτές με Υγεία. Σας απάντησα όπως θέλατε και σεβάστηκα την επιθυμία σας.
Καλή συνέχεια και στους δυο μας.
Σκίνδρης Θεόδωρος
Επικεφ.Παραταξης Νέο Ξεκίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.