ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ Ο ΣΚΙΝΔΡΗΣ ΜΕ "ΦΑΚΕΛΟ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που μας απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης "ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ" Σκίνδρης Θεόδωρος  , προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για Αλλοίωση των Πρακτικών των συνεδριάσεων του Δ.Σ. όσο αφορά παρουσίες μελών των οποίων ούτε ήτανε παρών ούτε ψήφισαν,
 ζητώντας  κάποιοι να κάνουν την δουλειά τους σοβαρά και με υπευθυνότητα όπως ορίζουν οι νόμοι του κράτους .

 "Οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες που με ψήφισαν με στήριξαν και με στηρίζουν ζήτησαν μόνο από μένα την Αλήθεια την Διαφάνεια την σωστή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμο και στον Όρκο που έδωσα να υπηρετώ όλες και όλους και να μην κρύβω την Αλήθεια αυτό με οδήγησε και σήμερα και έπραξα για το καλό του τόπου και των πολιτών. Ζητώντας επιτέλους κάποτε κάποιοι να κάνουν την δουλειά τους σοβαρά και με υπευθυνότητα όπως ορίζουν οι νόμοι του κράτους.
Καταθέτω ενώπιον της σεβαστής Δικαιοσύνης σχετικό φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και μαρτυρίες όσο αφορά το ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για Αλλοίωση των Πρακτικών των συνεδριάσεων του Δ.Σ. όσο αφορά παρουσίες μελών των οποίων ούτε ήτανε παρών ούτε ψήφισαν.
Και μάλιστα κατά επανάληψη και σε θέματα οργανωτικά και οικονομικά του Κ.Κ.Π.Α. Από τον Οκτώβριο του 2019 έως και σήμερα.
Τιμώντας την ψήφο σας."

 Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια