Αυτό το κανάλι θα δείχνει τις σημαντικές διοργανώσεις για την επόμενη τριετία Champions League, Europa League και Europa Conference League


Η Cosmote TV έκανε γνωστό πως θα συνεχίσει να έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των διοργανώσεων της UEFA και για την επόμενη τριετία. Champions League, Europa League και Europa Conference League.
Με επίσημη ανακοίνωση της η Cosmote TV ενημέρωσε πως θα δείχνει τις σημαντικές διοργανώσεις για την επόμενη τριετία. 
 Η COSMOTE TV εξασφάλισε περισσότερες από 420 live μεταδόσεις κάθε σεζόν έως και την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδίδουν αποκλειστικά τους αγώνες των UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, αλλά και του UEFA Youth League, μέχρι και τον τελικό κάθε διοργάνωσης.
 Επίσης, ένας αγώνας του UEFA Champions League κάθε Τετάρτη και ο τελικός της διοργάνωσης, καθώς και το UEFA Super Cup, θα προβάλλονται παράλληλα και από ελεύθερο κανάλι. Αναλυτικότερα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους ανά αγωνιστική περίοδο: 
Και τους 137 αγώνες του UEFA Champions League, από τη φάση των play-offs έως και τον τελικό. Όλη τη δράση από τους 141 αγώνες του UEFA Europa League, από τη φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό. 
Όλη τη δράση από τους 141 αγώνες της νεοσύστατης διοργάνωσης UEFA Europa Conference League, που θα κάνει το ντεμπούτο της το 2021. 
Το UEFA Super Cup, τον εναρκτήριο αγώνα κάθε αγωνιστικής περιόδου μεταξύ των νικητών του UEFA Champions League και του UEFA Europa League. 
Τους κορυφαίους αγώνες του UEFA Youth League, της διοργάνωσης που αναδεικνύει τους αυριανούς πρωταγωνιστές των γηπέδων. 

 Αθλητικές Ειδήσεις
Κοινή χρήση:  

Σχόλια