ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

                                             
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑ

                 ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Τεράστια δικαίωση για την Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ καθώς πριν από λίγο μετά από τεράστια προσπάθεια του νομικού επιτελείου, η ομάδα μπορεί να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 2.Στο διοικητικό δικαστήριο της Αθήνας μετά από περίπου μία ώρα συζήτησης, ο νομικός  εκπρόσωπος Χάρης Γρηγορίου έπεισε με τα επιχειρήματά του τους δικαστές, οι οποίοι ανέστειλαν τις αποφάσεις της Ε.Ε.Α.Ως εκ τούτου η ομάδα  μπαίνει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Super League 2.                                                                                                    ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 

Λίγες ώρες μετά την τεράστιας σημασίας απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει στο Διοικητικό Δικαστήριο τον απόλυτο σεβασμό για την ορθότητα της απόφασης , μέσω της οποίας έλαβαν τέλος τα βασανιστήρια της ομάδος μας. Η σημερινή απόφαση αποτελεί τόσο για την ομάδα μας όσο και για όλους τους Δραμινούς κατοίκους ένα σημαντικό σταθμό καθώς απεδείχθη πώς όταν υπάρχει δίκαιο και σωστό αίτημα, η Δικαιοσύνη κάνει το καθήκον της. 
Δικηγόρος



                                   ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 Η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και τα μέλη του Δ.Σ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον νομικό σύμβουλο της ομάδος μας και κορυφαίο νομικό Αθλητικού Δικαίου, κ. Χάρη Γρηγορίου για την τεράστια συμβολή του για την εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδος μας στο Πρωτάθλημα της SL2.

 Αθλητικές Ειδήσεις
Κοινή χρήση:  

Σχόλια