Συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς η καταγραφή των ζημιών που προξένησε η πλημμύρα στα σπίτια του Μικρού Δερείου

MIKRO DEREIO

Από τις υπηρεσίες του Δήμου Σουφλίου συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς η καταγραφή των ζημιών που προξένησε η πλημμύρα στα σπίτια του Μικρού Δερείου .
Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών για την συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς. Ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Παναγιώτης Καλακίκος βρέθηκε σήμερα 15 Ιανουαρίου 2021 στο Μικρό Δέρειο ,συνοδευόμενος από τους δυο Αντιδημάρχους , Τσιαμίτα Θεόδωρο , Koca Yusuf ,τον Γενικό Γραμματέα Σουφλίου Χριστοδούλου Χρήστο και τον Ματζιάρα Μαρίνο (Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σουφλίου). Παρόν και ο πρόεδρος της Επιτροπής Αλεβιτών Μουσουλμάνων Τεκέ Ρούσας Αχμέτ Καραχουσείν με σημαντική ομάδα εθελοντών κατοίκων Ρούσας να είναι κοντά στους δοκιμαζόμενους κατοίκους του Μικρού Δερείου . Ο δήμαρχος τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την κοινωνική ευαισθησία τους.
Μάλιστα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό ,καθώς ευχαρίστησε δημόσια τον αστυφύλακα Τσιαμίτα Χρήστο που μαζί με τον Αντιδήμαρχο της δημοτικής Ενότητας Ορφέα Koca Yusuf , έβγαλαν από τα σπίτια κατοίκους , σώζοντας τους κυριολεκτικά απ΄ τα χειρότερα καθώς τα ορμητικά νερά πλημμύρισαν τις οικίες τους.
Δείτε το βίντεο.
 

 Ειδήσεις από τη Θράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.