Νίκος Κακλαμανάκης | Δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος που έχει διαπράξει αδικήματα - Πολλοί άλλοι γνωρίζουν και δεν μιλούν

ΑΝΕΜΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


 Ήδη υπάρχει εισαγγελική έρευνα που αφορά ένα φιλμ στο οποίο ο Νίκος Κακλαμανάκης, η Σοφία Μπεκατώρου και άλλοι μιλούν στον φακό με αφορμή αγωγή που κατέθεσε η διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας  : 
"Εγώ δυστυχώς τα όσα είχα πει στη Βουλή ήλπιζα ότι θα ήταν η αρχή για άλλους αθλητές να μιλήσουν για κατάχρηση εξουσίας, πράξεις βίας και κυρίως για ομερτά. 
Αυτό που έχει γίνει είναι ότι ουσιαστικά εμείς οι αθλητές λέμε πλέον όχι στην κατάχρηση εξουσίας, όχι στη βία και κυρίως όχι στην κουλτούρα του βιασμού της σιωπής, διότι έχει πολλή ομερτά και βία στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος μόνο που έχει διαπράξει αδικήματα. Είναι και πολλοί άλλοι που γνωρίζουν και δεν μιλούν και στο πλαίσιο αυτό υπάρχει εισαγγελική παρέμβαση"
Ομερτά και βία τόσο ψυχολογική όσο και σωματική στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας .
"Έχουμε πει ότι γίνεται κατάχρηση εξουσίας επανειλημμένα, πόλεμος, βία ψυχική. Για τη σωματική δεν είχαμε μιλήσει, την είχαμε αφήσει για το μεγάλο φιλμ που γίνεται αυτή τη στιγμή. Είχαμε δώσει σε 7 λεπτά μια πολύ μικρή εικόνα. Δεν είχαμε αποφασίσει να τα πούμε όλα γιατί υπάρχει μια εισαγγελική παρέμβαση που οφείλαμε να σεβαστούμε"


 
Πηγή _ www.enikos.gr
 
Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια