Headlines

Comments

ΣΚΙΝΔΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ | Άνθρακας ο θησαυρός μέχρι τώρα λόγια για ψήφους λόγια ανέμου λόγια για να αποκτήσουμε τον τίτλο του κ. Δημάρχου.

ΣΚΙΝΔΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δελτίο τύπου του
Δημοτικού  Συμβούλου  Διδυμοτείχου κ. Θεόδωρου Σκίνδρη

Εγώ ότι έχω να απαντήσω το απαντώ δημόσια και όχι πίσω από κλειστές πόρτες και γραφεία μεταξύ μερικών ατόμων.
Ο κ. Δήμαρχος δηλώνει ότι όπως ο Βιολογικός η ΔΕΥΑΔ η μη χρήση ΚΤΕΟ επί δέκα έτη στα οχήματα του δήμου η αλλοίωση των πρακτικών συνεδριάσεων του ΚΚΠΑ η 8.294.79 χιλιάδες ευρώ χρέος του ΚΚΠΑ υπηρεσία του δήμου προς την ΔΕΥΑΔ η κεντρική γέφυρα εισόδου της πόλης η παράνομη υιοθεσία αδέσποτων συντροφιάς από το κυνοκομείο προς χώρες του εξωτερικού κλπ. που γινόταν χρόνια ολόκληρα, δεν έπρεπε να πάνε όλα αυτά στον κ. Εισαγγελέα στην Δικαιοσύνη διότι χρονοτριβεί η σημερινή δημοτική αρχή και δεν μπορεί να πάει μπροστά. Δηλαδή κ. Δήμαρχε μας λέτε ότι όλα έπρεπε να τα κουκουλώσουμε και να μην μάθει τίποτε και πότε ο λαός του Δήμου Διδυμοτείχου. 'Ολα δηλαδή καλώς.
Και προχωράμε. Δηλαδή όλα μέλι γάλα και όπως έλεγε και κάποιος αιρετός κοινά μυστικά και τέλος.
Συγχαρητήρια αφού έχετε τέτοια πιστεύω ότι δεν χρειάζεται όπως είπατε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο να βγαίνει η αλήθεια προς τους πολίτες λυπάμαι. Δώσατε μαζί με όλους έναν όρκο τιμήσετε αυτόν τον όρκο.
Εσείς έπρεπε να είχατε βγάλει όλα αυτά τα ποινικά αδικήματα που έχει θέσει σε δίκη η δικαιοσύνη και όχι εγώ.
Εσείς έπρεπε να είχατε οδηγήσει τους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης γιατί εσάς τίμησε και επέλεξε ο λαός του Δήμου μας.
Δεν σας ψήφισε για να συγκαλείψετε κάποιους που δεν δούλεψαν νόμιμα σωστά με τις διαδικασίες που προβλέπονταν.
Εσείς έπρεπε να πείτε επιτέλους ΑΛΗΘΕΙΕΣ πως θα ζητήσετε πάλι την ψήφο των πολιτών για κάθαρση όπως φωνάζετε στην πλατεία τότε που τους λέγατε ότι θα τους επιστρέψετε και τα χρήματα από τον βιολογικό που το φωνάζετε στον λόγο σας.
Άνθρακας ο θησαυρός μέχρι τώρα λόγια για ψήφους λόγια ανέμου λόγια για να αποκτήσουμε τον τίτλο του κ. Δημάρχου.
Πράξη μηδέν ούτε ένα βήμα για την επιστροφή χρημάτων από τους δημότες που πλήρωναν και πληρώναμε από τους Επαγγελματίες κλπ. Ο καλός ο σωστός ο δραστήριος ο Δήμαρχος ξεκινάει από την κάθαρση από τα κακώς κείμενα από την ΑΛΗΘΕΙΑ απέναντι στον κόσμο και όχι με κουκουλώματα κακώς κειμένων.
Για αυτό μήπως η μη σωστή διοίκηση σας οδηγεί να έχετε πρόβλημα που δεν θέλατε να βγαίνουν δημόσια αλλά δυστυχώς για δύο χρόνια που θα είμαι εγώ εκεί μέσα θα βγαίνουν για να μαθαίνει να κρίνει και να γνωρίζει ο κάθε πολίτης.
Μην ξεχνάτε τον ΟΡΚΟ σας. Αυτός που αποκρύπτει λέει ο νόμος είναι δύο φορές ένοχος από αυτών που τα έχει διαπράξει. Σκεφτείτε λίγο και θα δείτε τι σημαίνει αυτό. Μην προσπαθείτε λοιπόν να ρίξετε τον χαμένο χρόνο σας και την μη υλοποίηση των έργων σας μέχρι τώρα σε άλλους.
Η καραμέλα αυτή είναι παλιά και γνωρίζει την γεύση της ο λαός του ΔΙΔΥΜΟΤΙΧΟΥ.

Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by