Πόλη & Πολίτες κατά δημοτικής αρχής για τη μακέτα του κλειστού γυμναστηρίου-Δεν σας ανήκει ούτε ένα γραμμάριο κολλητικής ουσίας της κατασκευής της

ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


                                    (Γιάννης Ζαμπούκης δήμαρχος Αλεξανδρούπολης) 
“Δεν σας ανήκει ούτε ένα γραμμάριο κολλητικής ουσίας της κατασκευής της” αναφέρει η παράταξη μετά από τη φωτογραφία του Δημάρχου  με τη μακέτα του έργου
Τη φωτογραφία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη με τη μακέτα του νέου κλειστού γυμναστηρίου, την οποία χαρακτήρισε αναρτησή του ως το καλύτερο δώρο που έλαβε για την ονομαστική του εορτή καυτηριάζει η παράταξη “Πόλη & πολίτες” με ανακοίνωση που υπογράφει ο “Εγγαστρίμυθος”.
“Η πολιτική στην χώρα μας έχει δημιουργήσει την δικιά της πραγματικότητα που κάποιες διαστάσεις της συνεχίζονται και σήμερα ως απόδειξη της μεγάλης καθυστέρησης στον εκσυγχρονισμό τόσο του πολιτικού προσωπικού όσο και της ίδιας της πολιτικής ως εργαλείου του κράτους και των πολιτών.
Αν θέλεις κάτι να μη τελειώσει ποτέ, έλεγαν οι παλιοί και βιώνουμε και οι πιο σύγχρονοι, συστήνεις μια επιτροπή φορέων και το εξετάζουν σαν θέμα μέχρι να ξεχαστεί, είναι μία διάσταση αυτής της θλιβερής πραγματικότητας.
Τα έργα «μακέτες» και τα έργα για το θεαθήναι, εν προκειμένω τα έργα για το θεαλεξανδρούπολη, παραφράζοντας την γνωστή ρήση, είναι μία άλλη διάσταση.
Κατάργηση της πεζοδρόμησης της οδού Κύπρου, μέτρησε άραγε κανείς από τότε πόσα οχήματα πέρασαν; 20-30; σίγουρα όμως σε καμία περίπτωση τόσα ώστε να επιβεβαιωθεί ο αστικός, κακόγουστος μύθος ότι αποτελεί την μοναδική, κεντρική οδική αρτηρία για το λιμάνι. Ένα έργο που για να ολοκληρωθεί χρειάστηκε μόνο η απομάκρυνση δύο πινακίδων. Πολύ φασαρία κύριοι, ουσία το απόλυτο ΜΗΔΈΝ.
Μετακινήθηκε το άγαλμα από την πλατεία του Φάρου. Έργο που αποτέλεσε αντικείμενο πολλών συζητήσεων, σχετικών και μη. Η αλλαγή του χώρου αποδείχθηκε τελικά ένα θέμα όπως και το πιο πάνω, πολύ φασαρία, ουσία το απόλυτο ΜΗΔΕΝ.
Λυπάμαι όμως γιατί η μακέτα του κλειστού γυμναστηρίου δεν σας ανήκει καθόλου, ούτε καν ένα γραμμάριο κολλητικής ουσίας της κατασκευής της. Οι έχοντες, υποτίθεται, οργάνωση, αποφασιστικότητα, δυναμισμό κλπ κάνατε ένα χρόνο απλά να τελειώσετε κάτι που ως συνήθως βρήκατε έτοιμο. Ίσως περιμένατε να ολοκληρωθεί ο αφανισμός του βόλεϊ με την συνεργασία των διοικούντων του, ώστε το γήπεδο τελικά να μπορεί να είναι πολύ μικρότερο των αρχικών διαστάσεων αφού κάποιοι φρόντισαν να εκλείψει η ανάγκη των ευρωπαϊκών προδιαγραφών του.
Περιμένουμε με αγωνία για τον Δήμο, ΟΛΩΝ ΜΑΣ, κάποιο έργο, ένα σχέδιο εκτός από τις όποιες απόπειρες εξόφλησης «πολιτικών γραμματίων» που να δείχνει το όραμα σας. Δυστυχώς όμως η απάντηση σε κάποιον υπουργό στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν, ότι δεν έχετε κανένα όραμα απλά εκτελείτε τις αποφάσεις του ΔΣ δεν μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε.
Ο Εγγαστρίμυθος”
πηγη: gnomionline.gr
Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια