Τοπικά πρωταθλήματα:Mπορεί η ποδοσφαιρική περίοδος να πάει μέχρι 31 Αυγούστου

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Σύμφωνα με το μέλος της Ε.Ε. και πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργο Χατζησαρόγλου έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσει η Γ’ Εθνική. 
Σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Sport Time” στο Pella Tv και στον Γιάννη Τακαβακόπουλο ο κ. Χατζησαρόγλου σημείωσε επίσης ότι είναι σχεδόν βέβαιη η παράταση της αγωνιστικής περιόδου για τα τοπικά και ότι είναι στην ευχέρεια κάθε Ενωσης να διαχειριστεί την κατάσταση.
 Αναλυτικά ορισμένα κομμάτια της συνέντευξης του Γ. Χατζησαρόγλου : 
Για τη Γ’ Εθνική: «Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσει η Γ’ Εθνική. Πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε, όμως θα τηρήσουμε το πρωτόκολλο. Αυτή είναι η συμφωνία». 
 Για τα τοπικά πρωταθλήματα: «Εκεί τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Δεν μπορούμε να έχουμε οριστική και αμετάκλητη διακοπή, διότι δεν επηρεάζεται η εντολή της UEFA/FIFA για τις συγκεκριμένες κατηγορίες, που σημαίνει ότι η παράταση της αγωνιστικής περιόδου είναι σχεδόν βέβαιη. Πρέπει πλέον να μη σκεφτόμαστε το 30 Ιουνίου και να υπολογίσουμε τα περσινά δεδομένα, ότι μπορεί η ποδοσφαιρική περίοδος να πάει μέχρι 31 Αυγούστου. Επομένως είναι στο χέρι κάθε ποδοσφαιρικής Ενωσης να διαχειριστεί μόνη της αυτή την κατάσταση και να μεγαλώσει τον χρόνο διάρκειας πρωταθλήματος, που φυσιολογικά θα έληγε στις 30 Ιουνίου και να μετατεθεί η ημερομηνία είτε Ιούλιο, είτε Αύγουστο…». 
Πηγή: athlitiko 

Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια