2ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

ΕΤΑΒΕ

Συνεχίζει την επιτυχημένη διαδικτυακή ενημέρωση των μελών της η διοίκηση της Ένωσης Βόρειας Ελλάδας Ταεκβοντό ,που μετά το 1ο διαδικτυακό σεμινάριο (  1ο, 2ο, 3ο), προχωρεί στο 2ο διαδικτυακό Σεμινάριο . 
Σύνδεση με την προολυμπιακή ομάδα Ταεκβοντό που συνεχίζει την προετοιμασία της στη Σερβία από τις (20-31/1), συγκροτούν οι Αποστόλης Τεληκωστόγλου, Κωνσταντίνος Χαμαλίδης, Νάσια Μητσοπούλου και Φένια Τζέλη.
 Προπονητές της προολυμπιακής ομάδας είναι οι Θοδωρής Ζηνέλης και Χρήστος Αλμασίδης. 
 To προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης, το οποίο έχει ακυρωθεί έως τώρα τρεις φορές, είναι προγραμματισμένο να γίνει στην Βουλγαρία το διήμερο 7-8 Μαίου 2021.  
Το σεμινάριο βεβαίως μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι . Ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλουν μόνο οι προπονητές των σωματείων Ταεκβοντό.
Η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει το πρωϊ στις 10:00 με την προολυμπιακή ομάδα Ταεκβοντό. 
Η συνέχεια ,11:30 - 13:00 , με τον φυσικοθεραπευτή  Γκέλση Ιωάννη 

Στις 17:00-18:30 σεμινάριο με τον προπονητή της ολυμπιακής ομάδας  Ταεκβοντό Νορβηγίας , Dave Philip Cook, με την επιστημονική επιμέλεια μετάφραση και απόδοση  του Καθηγητή  Φυσικής Αγωγής -MSc Ανδρέα Χρηστίδη.  

Στις 19:00 -20:30 Μήτσας Γιώργος -Φυσική κατάσταση , σχεδιασμός στις αναπτυξιακές ηλικίες και προγραμματισμός σε αθλητές υψηλού επιπέδου.


Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Κοινή χρήση:  

Σχόλια