Headlines

Comments

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο του Διαγόρα ΠΡΙΝ το ζέσταμα !

              Και όλα αυτά…για να πας και να παίξεις ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ στην Ρόδο 

Μιλάμε για επική ταλαιπωρία πρώτου μεγέθους ! Σε τέτοιες περιπτώσεις στον οποιοδήποτε σύλλογο θα υπήρχε το ηθικό κομμάτι και το ποδόσφαιρο θα σκεφτόταν ΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ το παιχνίδι. Στην περίπτωση του ΑΟΞ όμως ΔΕΝ υπάρχουν τέτοιες σκέψεις. Η ομάδα και ο οργανισμός της πρέπει να “ματώσουν”. Σαν κάτι να μας κυνηγάει με έντονο τρόπο ώστε να ΜΗΝ πετύχουμε τους στόχους μας. Μια ομάδα που πληρώνει, μια ομάδα που δημιουργεί, μια ομάδα που αποτελεί -κυριολεκτικά και μεταφορικά- την όαση σε μια κατηγορία που όπως φαίνεται ΔΕΝ την σέβεται.

Πάμε στην ουσία. Χτες το πρωί ταξίδευε από Αλεξανδρούπολη-Αθήνα. Η πτήση ακυρώθηκε καθώς το Ελ.Βενιζέλος δεν δεχόταν πτήσεις, υπήρχε παγοποίηση στον διάδρομο και άσχημες καιρικές συνθήκες που δεν επέτρεπαν απογειώσεις-προσγειώσεις. Σε ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ με την Λίγκα 2 όλοι γνώριζαν πλέον πώς πάμε για αναβολή και η αποστολή επέστρεψε στην Ξάνθη. Κάπου όμως από το μεσημέρι και μετά το πράγμα φάνηκε να αλλάζει “δρόμο”. Έτσι γιατί είμαστε…Ελλάδα. Όλα τα περιμένεις εδώ.

Οι πηγές από την Αθήνα φώναζαν. “Αν ο διαιτητής πετάξει την Τετάρτη από την Αθήνα και φτάσει Ρόδο…ενώ εσείς ΔΕΝ είστε στο Φύλλο Αγώνα θα αναγραφεί ότι ΔΕΝ ήρθατε” και το θέμα θα πάει στα δικαστήρια που αν φανεί ότι δεν πήγαμε με υπαιτιότητα μας…αντιλαμβάνεστε !  Θα μας πείτε…και πώς μια ομάδα ή ένας διαιτητής θα φτάσει τελευταία στιγμή στην Ρόδο και θα πάει κατευθείαν γήπεδο ; Τι ρωτάτε ; Ελλάδα είμαστε.

Η ομάδα με ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ και ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ενέργειες έτρεξε. Και έτρεξε πολύ ! Επαφές με την αεροπορική εταιρεία που πραγματοποιεί τα ταξίδια, πρακτορεία, το λεωφορείο το απόγευμα να ξεκινάει ΜΕ τους παίκτες να ταξιδεύουν για Θεσσαλονίκη όπου διέμεινε για βράδυ η αποστολή ! Οι άνθρωποι της ομάδας με ένα handsfree να συντονίζουν όλη την κατάσταση για όλο το βράδυ ώστε να βρεθούν εισιτήρια καθώς το …να κλείσεις μια πτήση τσάρτερ προϋποθέτει ένα σωρό πράγματα ! Και όλα αυτά…για να πας και να παίξεις ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ στην Ρόδο ! Απίστευτα πράγματα.

Αργά το βράδυ πρώτες πρωινές ώρες οι κινήσεις ολοκληρώθηκαν. Η Ξάνθη στις 12:00 ξεκινάει το ταξίδι της με πτήση ΤΣΑΡΤΕΡ για Ρόδο και θα είναι σε ΛΟΓΙΚΗ ώρα στο γήπεδο, υπολογίζεται στις 14:00 το μεσημέρι ώστε με ΗΡΕΜΙΑ να κάνει μια ΒΟΛΤΑ στον αγωνιστικό χώρο και οι φροντιστές της να ετοιμάσουν το έδαφος ώστε όλοι να μπούνε σε μια αγωνιστική σειρά.

Τουλάχιστον υπήρξε η αλλαγή ώρας από τις 15:00 στις 16:30 ( με την σύμφωνη γνώμη ΚΑΙ του Διαγόρα, απίστευτα πράγματα) και υπάρχει λίγος χρόνος να αποφορτιστούν πριν το παιχνίδι . Ο διαιτητής ας πούμε πετάει από τις 13:00 Αθήνα-Ρόδο και θα φτάσει στο γήπεδο του Διαγόρα ΠΡΙΝ το ζέσταμα ! Είπατε τίποτα ;

Καλό ταξίδι στην ομάδα μας και ειλικρινά…ας βγάλει στο γήπεδο ένα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΘΟΣ που θα δείξει σε όλους πώς…ότι και να μας κάνουν, το αφεντικό είμαστε εμείς !

To ερώτημα είναι. Μια ομάδα με την ΕΛΛΕΙΨΗ δυναμικής του ΑΟΞ στο οικονομικό κομμάτι, τι θα έκανε ; Θα μηδενιζόταν και θα έχανε άνευ αγώνα με 3-0 ;  Ποιος είναι ο σεβασμός σε αυτούς που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και έρχονται από την άλλη άκρη της γης ; Δεν πειράζει, όλοι μαθαίνουμε…

ΠΗΓΗ :aox1967.gr
tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by