Headlines

Comments

Κάποιοι δεν λογαριάζουν καλά. Κάποιοι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια


Κάποιοι δεν λογαριάζουν καλά. Κάποιοι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια. Κάποιοι μέσα από ένα σάπιο σύστημα προσπαθούν να κρύψουν να θάψουν και να βάλουν ταφόπλακα σε σοβαρές υποθέσεις.
Άτομα με κουστούμια και γραβάτες κυρίες με ακριβά φορέματα και μπιζού φοβούμενοι μην βγει η μπόχα και η σαπίλα τους δημόσια και λογοδοτήσουν όπως πρέπει κάνουν το παν για να βάλουν σοβαρή υπόθεση κακουργήματος στο αρχείο μη όμως λογαριάζοντας ότι δεν κοιμάμαι και ότι ποτέ δεν αφήνω κάτι στην τύχη του όσο και αν θέλουν να σκεπάσουν την βρωμιά τους.
Έτσι λοιπόν φάκελος ογκώδης με σοβαρά στοιχεία πολύ σοβαρά μάλιστα στάλθηκε από εμένα και πιο ψηλά και θα φτάσει ακόμα πιο ψηλότερα περνώντας από προχθές τα σύνορα του Νομού Έβρου και θα μάθετε ότι θα φτάσει και δημόσια σε οποιοδήποτε μέσο πρέπει αρκεί να μην θαφτεί όπως επιχείρησαν κάποιοι ενδιαφερόμενοι που το σκατό τους έχει φτάσει στην κάλτσα τους.
Νόμιζαν και προσδοκούσαν ότι τόσο εύκολα τα παρατάω από έναν αγώνα που στόχο έχει την ΑΛΗΘΕΙΑ την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σε αυτό τον τόπο.
Και κάτω από τα αποκριάτικα κουστούμια που φοράνε όλο το χρόνο θα μπορούν να κερδίζουν και να πλουτίζουν στις πλάτες αθώων ανθρώπων αθώων πολιτών και αθώων ψυχών για εκμετάλλευση που δήθεν τα φρόντιζαν ίδρωναν έτρεχαν.
Σε αυτή τη χώρα σε αυτό τον τόπο κάποιοι θα μάθουν να σέβονται Ανθρώπους ζωντανές ψυχές και δεν μπορούν τα πάντα να τα αγοράζουν.
Σκίνδρης Θεόδωρος
Επικεφαλής Παράταξης ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

tvthrakiotis- Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by