Μαθητές του Μειονοτικού Σχολείου Μεγάλου Δερείου στο πλευρό των κατοίκων Μικρού Δερείου

mikro dereio

Στο πλευρό των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται σκληρά από τις μεγάλες καταστροφές που άφησαν πίσω τους τα πλημμυρικά φαινόμενα την 11η και 12η Ιανουαρίου που ξέσπασαν στις περιοχές του Έβρου αλλά και ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο του δήμου Σουφλίου.
 Ιδιαίτερα οι κάτοικοι του Μικρού Δερείου στο δήμο Σουφλίου υπέστησαν τις μεγαλύτερες ζημιές, έχασαν περιουσίες, οικίες, ηλεκτρικές συσκευές αλλά και την ίδια τους την ψυχική ηρεμία. 
 αλληλεγγύη τους και την κοινωνική τους ευαισθησία δείχνουν οı μαθητές του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μεγάλου Δερείου, καθώς και οι κάτοικοι των χωριών Μεγάλου Δερείου και Ρούσσας, οι οποίοι συγκέντρωσαν χρήματα για τους πλημμυροπαθής κατοίκους του Μικρού Δερείου. 
 Το ποσό των χρημάτων παραδόθηκε εχθές 1 Φεβρουαρίου στους κατοίκους του χωριού από τους μαθητές του Μειονοτικού Σχολείου Μεγάλου Δερείου που συνοδεύονταν από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Μουμίν Πυρελή. 
Κατά την παράδοση των χρημάτων παραβρέθηκαν 4 μαθητές-τριες του Μειονοτικού Σχολείου Μεγάλου Δερείου, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ορφέα του Δήμου Σουφλίου κ. Γιουσούφ Κοτζά και εκπρόσωπος της Σχολικής Εφορείας του Σχολείου κ. Ιμπραχήμ Κουρού. 
 Με το ποσό που συγκεντρώθηκε, οι πλημμυροπαθής θα μπορούν να σιτίζονται δωρεάν για 18 ημέρες στο μαγαζί της κκ. Βασιλικής, η οποία θα μαγειρεύει αφιλοκερδώς για τους ανθρώπους αυτούς. 
 Τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς μας φέρνουν πιο κοντά με τους συνανθρώπους μας ακόμη και στα δύσκολα. Η προσφορά βοήθειας χωρίς αντάλλαγμα είναι από τα βασικά αγαθά του ανθρώπου. 
 Πηγή:e-evros.gr 

 Ειδήσεις από τη Θράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.