Να στηρίξουμε και να κρατήσουμε τους αθλητές μας σε εγρήγορση τον καιρό της πανδημίας


Ο Χρήστος Μούρτζιος καθηγητής σωματικής αγωγής διδάκτορας στο άθλημα του τένις, πρώην ομοσπονδιακός προπονητής τένις και αποσπασμένος καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής,
στην εκπομπή ΔΩΔΕΚΑ ΜΕ ΜΙΑ
Παρουσιάζει την κατάσταση στον καιρό της πανδημίας.
Πολύς κόσμος που δεν γνωρίζει το άθλημα του τένις, την κουλτούρα και τη συμπεριφορά των παικτών.
Παρακολουθεί σήμερα το Στέφανο Τσιτσιπά και τον παρεξηγεί από κάποιες αντιδράσεις. Είναι όμως ένα νέο παιδί και το αίμα του βράζει και μπορεί εύκολα να πει και μία λέξη παραπάνω. Ωθεί το άθλημα του τένις ψηλά και του χρωστάμε πάρα πολλά αυτό που έχει πετύχει είναι κάτι πάρα πολύ μεγάλο . Παρακολουθώντας τις εξελίξεις κυρίως στο εξωτερικό πήραμε τα απαραίτητα δεδομένα για να μπορούμε να στηρίξουμε και να κρατήσουμε τους αθλητές μας σε εγρήγορση τον καιρό της πανδημίας.
Δίνει πρακτικές οδηγίες για προπόνηση στο σπίτι των αθλητών . Η ομοσπονδία του τένις μετά τις συντονισμένες και αποτελεσματικές προσπάθειες του Προέδρου της Σπύρου Ζαννιά κατάφερε τους καλοκαιρινούς μήνες να οργανώσει με μεγάλη επιτυχία ελληνικούς και διεθνείς αγώνες. Στις διοργανώσεις αυτές δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα με κρούσμα. Κάνω έκκληση στους δημάρχους και στους αυτοδιοικητικούς να κερδίσουμε το χρόνο του εγκλεισμού για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων και γηπέδων τένις υπάρχει μεγάλη ζήτηση και δεν φτάνουν ούτε οι προπονητές αλλά ούτε και εγκαταστάσεις.

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.