Headlines

Comments

Ο Μανώλης Σιώπης, ανταμείφθηκε με φανέλα βασικού ως το μοναδικό εξάρι/ Ελλάδα - Ονδούρα 2-1


Ευκαιρία για δοκιμές σε παίκτες και σχήματα αλλά και μια νίκη ψυχολογίας πρόσφερε στον προπονητή της Εθνικής ομάδας Τζον Φαν 'τ Σχιπ η φιλική αναμέτρηση με την Ονδούρα. 

    Στο 14' ο Σιώπης πάσαρε στον Φορτούνη, ο οποίος πάσαρε εξαιρετικά στον Παυλίδη που με θαυμάσιο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ νωρίς-νωρίς για την Ελλάδα.   Στο 40' η Ονδούρα ισοφάρισε (1-1) με δυνατό συρτό σουτ του Ροντρίγκες από τα όρια της μεγάλης περιοχής.
Στο 59' ο Μασούρας έβγαλε ωραία σέντρα για το κεφάλι του Παυλίδη, ο οποίος εκτέλεσε ιδανικά γράφοντας το τελικό 2-1. 
 Ο Μανώλης Σιώπης ικανοποίησε τον προπονητή του καθώς έτρεχε ασταμάτητα και κάλυπτε κάθε εκατοστό του αγωνιστικού χώρου, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να ψάχνει το τρίτο γκολ.  

 ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν Σιπ): Διούδης, Μαυρίας, Σβάρνας, Μαυροπάνος, Κυριακόπουλος (77’ Αλεξανδρόπουλος), Σιώπης, Μάνταλος (83’ Μπακασέτας), Φορτούνης (46’ Μασούρας), Παυλίδης (62’ Γιαννούλης), Τζόλης (46’ Λημνιός), Γιακουμάκης (46’ Δουβίκας). 
 ΟΝΔΟΥΡΑ (Φαμπιάν Κόιτο): Μενιγιάρ, Ροντρίγκες, Φιγκερόα, Περέιρα, Άλβαρεζ, Μεχία (65’ Τόρο), Ακόστα (65’ Α. Λόπες), Φλόρες, Μπένγκστον (65’ Βελάσκες) , Έλις, Νούνιες (46’ Κ. Λόπεζ). tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by