Headlines

Comments

Γκάφα του Κουέστα ,ή διακωμώδηση του ποδοσφαίρου από τον Μπουχαλάκη?(ΒΙΝΤΕΟ)

                       


  Διαβάζουμε ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα στο sport sto noto, από τον    

Ο Μπουχαλάκης κρύφτηκε στο δοκάρι, στην συνέχεια έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα βάζοντας γκολ!!!!! Ο κ. Μπουχαλάκης διακωμώδησε το ποδόσφαιρο και ο διαιτητής όφειλε να τον αποβάλει!!! 

Σε προηγούμενο δημοσίευμα μου είχα αναφερθεί για τους πεπαλαιωμένους κανονισμούς ποδοσφαίρου, που χρήζουν αναθεώρησης και ανανέωσης. 

Χθες λοιπόν είδαμε κάτι πρωτόγνωρο σε αγώνα κυπέλλου, ήταν κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τα θεσμικά όργανα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου! 

 Μάλιστα εκ του γεγονότος τούτου οι κανονισμοί θα πρέπει να γίνουν ποιο σαφείς για να εφαρμόζονται από τους διαιτητές! 

 Έτσι θα αποφευχθεί το δυσάρεστο, «είναι στην κρίση του διαιτητή»!!!

 Ο κ. Μπουχαλάκης διακωμώδησε το ποδόσφαιρο και ο διαιτητής όφειλε να τον αποβάλει!!! 

 Υπάρχει βαριά ποινή σε όσους ποδοσφαιριστές ή όσες ομάδες διακωμωδούν το ποδόσφαιρο εν ώρα αγώνα. 

Ο κανονισμός το προβλέπει αλλά δεν διευκρινίζει επακριβώς την κάθε περίπτωση ξεχωριστά! Ο Μπουχαλάκης κρύφτηκε στο δοκάρι, στην συνέχεια έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα βάζοντας γκολ!!!!! 

 Δεν έπαιξε την μπάλα η ομάδα του αλλά ούτε και αυτός! Τέτοιου είδους ενέργειες είναι ανάξιο λόγου να ασχοληθείς! Η ντροπή είναι Μεγάλη!!! Δεν έχουν σχέση με τον Αθλητικό πολιτισμό, την Αξιοπρέπεια και τις Αρχές ενός ανθρώπου!!! 

 Ο διαιτητής λοιπόν θα έπρεπε να πάρει επάνω του την φάση, να ακυρώσει το γκολ και να αποβάλει τον Μπουχαλάκη για διακωμώδηση του ποδοσφαίρου!!! Ποιός δεν γέλασε με τούτη την ενέργεια του ποδοσφαιριστή; 

 

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by