Στον αθλητικό εισαγγελέα προσέφυγε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αθλητικού Τύπου, κατηγορώντας τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για συκοφαντικές και προσβλητικές δηλώσεις. 
Στα άκρα τραβάει το σχοινί ο ΠΣΑΤ, που δεν άφησε έτσι τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στους διαιτητές της Super League, οι οποίες ήταν άκρως δυσφημιστικές προς το σύνολο των δημοσιογράφων. 
 Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ 
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αμοιβομένου Τύπου αποφάσισε να προσφύγει στον αθλητικό Εισαγγελέα, κατηγορώντας τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για συκοφαντικές και προσβλητικές δηλώσεις.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποφάσισε να προσφύγει στον αθλητικό εισαγγελέα και ταυτοχρόνως να αποστείλει εξώδικο στον επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για τις δηλώσεις του, που δεν διέψευσε, με τις οποίες προσβάλλει τους Αθλητικούς Συντάκτες. 
 Πριν από λίγες ημέρες, από πλήθος δημοσιευμάτων, είχαμε ενημερωθεί ότι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε τηλεδιάσκεψη με τους Έλληνες διαιτητές τους είπε μεταξύ άλλων: «Μιλάτε με τους δημοσιογράφους και μπορείτε να τους δίνετε 50-100 ευρώ για να σας προστατεύουν στα λάθη που κάνετε»
 Επειδή ελπίζαμε ότι ένας άνθρωπος σε τόσο υπεύθυνη θέση θα ήταν περισσότερο προσεκτικός, τον καλέσαμε με δημόσια ανακοίνωση ή να ανακαλέσει, ή να καταθέσει στοιχεία για τις έκνομες πράξεις που ανέφερε. Αλλά απάντηση δεν πήραμε. «Για εμάς το θέμα είναι σοβαρό και αποφασίσαμε να δώσουμε συνέχεια. Δεν δεχόμαστε τέτοιες ανεύθυνες και χωρίς στοιχεία συμπεριφορές» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος». 

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη