Η ΑΕ Διδυμοτείχου κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» από τον 25χρονο επιθετικό, φέρνοντας άλλο ένα μεγάλο όνομα στην ομάδα,  μετά τον σουπερλιγκάτο  Ηλία Γιαννιώτη , έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό  της ομάδας και ο υψηλόσωμος σέντερ Γιώργος Λίτσκας . Αμφότεροι  αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά το σύλλογο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ εθνικής.
Ο υψηλόσωμος  σέντερ (1,87 μ.)  ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Δόξας Τυχερού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Έβρο Σουφλίου (2 θητείες), Πανθρακικό (Σούπερ λιγκ) , στον ΑΟ Καβάλας (2 θητείες), Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης , Νέστο Χρυσούπολης, και στον "Τηλυκράτη"  Λευκάδας.
 Η ανακοίνωση:
Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λιτσκα.
Ο 25χρονος (26/6/95) επιθετικός με ύψος 1,87 έχει ένα πλούσιο βιογραφικό καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό, Έβρο Σουφλίου, Καβάλα, Δόξα Δράμας, Α.Ο Καραϊσκάκη, Νέστο Χρυσουπολης και Τιλικρατη Λευκάδας απ όπου και αποκτήθηκε από την ομάδα μας.
Με την εμπειρία του και την αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική του αξία είναι ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα του προπονητής μας στην προσπάθεια της ομάδας μας για την παραμονή στην κατηγορία.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία χωρίς τραυματισμούς.
Γιώργο Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη