Headlines

Comments

Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Επαρχίας Σουφλίου: Σήμερα είναι μια δύσκολη ημέρα για τη λέσχη μας

Για ένα νέο ταξίδι ξεκίνησε κι ο Νίκος και θα βρίσκεται από ψηλά με άλλους φίλους μοτοσυκλετιστές να μας βλέπει, να μας προσέχει

Σήμερα 29/03/2021 στις 13:00 θα αποχαιρετήσουμε το ιδρυτικό μέλος και πρώτο διατελέσαν εκλεγμένο Πρόεδρο, τον Νικόλαο Μπουρουλίτη. Τον Πρόεδρο που μπήκε μπροστά και ξεκίνησε τη ΛΕΜΟΤΕΣ. Ως ελάχιστη αναγνώριση του έργου του, η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Επαρχίας Σουφλίου τον τίμησε το 2019 στον εορτασμό της τριακονταετούς πορείας της.
Αν και η δράση του ήταν τόσο πλούσια και πολύπλευρη, από τον επιχειρηματικό κλάδο έως τα κοινά, από τον πολιτισμό έως την παράδοση, ο φίλος Νίκος ήταν ένας ανήσυχος νους, ήταν η αλογόμυγα του Σωκράτη που δεν μπορούσε να σταματήσει να σχολιάζει και να προσπαθεί για το βέλτιστο.
Εμείς όμως βλέπαμε τον Νίκο που αγαπούσε την μοτοσυκλέτα, τα ταξίδια που είχα την τιμή και τη χαρά να μοιραστούμε μαζί, την εξερεύνηση νέων τόπων, την καλή παρέα.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά το λαμπύρισμα στα μάτια του όταν επιστρέφαμε από κάποιο ταξίδι και μας καλούσε να του αφηγηθούμε τις περιπέτειές μας.
Με πόσο ενθουσιασμό μας αποχαιρετούσε όταν από την λέσχη συντεταγμένα αναχωρούσαμε για κάποιο νέο ταξίδι.
Για ένα νέο ταξίδι ξεκίνησε κι ο Νίκος και θα βρίσκεται από ψηλά με άλλους φίλους μοτοσυκλετιστές να μας βλέπει, να μας προσέχει…
Καλό ταξίδι φίλε Νίκο!!!
Εκ μέρους της ΛΕΜΟΤΕΣ
Χρήστος Μούχλιας
Πρόεδρος ΛΕΜΟΤΕΣ



tvthrakiotis- Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by