Στον κόσμο του Αυγενάκη δεν υπάρχει Ερασιτεχνικός Αθλητισμός


Ο Κωνσταντίνος Χουλιάρας εκπρόσωπος του τομέα αθλητισμού ΜεΡΑ25. Σχολιάζει και τοποθετείται αναφορικά με τον νέο αθλητικό Νόμο στην εκπομπή
 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕ ΜΙΑ Ο Νόμος Αυγενάκη είναι μία σαφέστατη προσπάθεια ελέγχου των διοικήσεων στις ομοσπονδίες. Ο κύριος Αυγενάκης ζει στο δικό του κόσμο, στον κόσμο αυτό μεταρρύθμιση είναι ο έλεγχος του αθλητικού κινήματος, τομή είναι οι φωτογραφικές διατάξεις.
Η παράσταση είναι οτιδήποτε αναχρονιστικό και ο κρατικός παρεμβατισμός,γενικά στον κόσμο του κυρίου Αυγενάκη δεν υπάρχει ερασιτεχνικός αθλητισμός . Το ΜέΡΑ25 καταψήφισε το νόμο αυτό και έδωσε τον αγώνα για τη στήριξή του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Με τροπολογία που κατέθεσε ο κύριος Αυγενάκης την προηγούμενη Παρασκευή ουσιαστικά καταργεί τον εαυτό του.
Η τροπολογία αφορούσε τα κωλύματα εκλογιμότητας στις ομοσπονδίες στόχος ήταν ο έλεγχος των εκλογών στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Ο Υφυπουργός θέλει να χειραγωγήσει και να κομματικοποίηση τις εκλογές στις ομοσπονδίες Όμως από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των ομοσπονδιών το αθλητικό κίνημα αντιδρά και δεν δέχεται πρακτικές αυτές. Το ΜεΡΑ25 θέλει διαφάνεια στον αθλητισμό χωρίς κομματικές παρεμβάσεις Η ανανέωση στις διοικήσεις των ενώσεων και των ομοσπονδιών δεν επιβάλλεται καλλιεργείται, η διαφάνεια είναι θέμα ήθους και φιλοσοφίας, αυτά τα στοιχεία δεν τα έχει ο Νομος Αυγενάκη.
Η οργάνωση και ανανέωση του αθλητισμού προϋποθέτουν όραμα και σωστό σχεδιασμό. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει η συνδρομή και συνεργασία όλων των ανθρώπων του αθλητισμού.
Ο κύριος Αυγενάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν κινείται στην κατεύθυνση αυτή. Το μέρα25 διαφωνεί με την κομματικοποίηση των εκλογών και της παρέμβασης στην Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή.
Ο κύριος Αυγενάκης και η Νέα Δημοκρατία με πρωτοφανή τρόπο παρεμβαίνουν στον τομέα αυτό.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο κύριος Αυγενάκης έχουν στοχοποιήσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

ليست هناك تعليقات

يتم التشغيل بواسطة Blogger.