ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ : ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


  «Με αναβληθέντα παιχνίδια ξεκινάει στις 7/4 η Γ' Εθνική», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου και αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ Παντελής Χατζημαρινάκης , φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  ΔΩΔΕΚΑ ΜΕ ΜΙΑ .

   
 Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής μας ο Θοδωρής Ζαγοράκης βγήκε μπροστά ώστε να καθοδηγήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο , μια  λύση κοινής αποδοχής.
Με την ανάληψη της διοίκησης πρώτος μας στόχος ήταν να δώσουμε μεγάλη έμφαση στις ομάδες υποδομής.
Θέλουμε να μάθει και η υπόλοιπη Ελλάδα τον Εβρίτη ποδοσφαιριστή , δημιουργούμε τις βάσεις και τις προϋποθέσεις ώστε να διακριθεί και παρακάτω.
Σημαντικό πλεονέκτημα να είσαι στο κέντρο των αποφάσεων , δίνουμε βαρύτητα στα τμήματα υποδομών του Νομού μας, στις ακαδημίες.
Δίνουμε μεγάλη βάση στα εν λόγω πρωταθλήματα , να επισημάνω πως πριν τρία χρόνια δεν υπήρχαν πρωταθλήματα, πριν την έλευση της πανδημία πραγματοποιούνταν τα πρωταθλήματα Κ-16,Κ14 , και σε λίγες ημέρες θα ξεκίναγε και το Κ-12 .
Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία του Νομού μας , είχαμε μεγάλη συμμετοχή και όπως είναι γνωστό το 95% ήταν αρνητικά στο να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.
Για την Γ εθνική ανδρών στο συμβούλιο της Παρασκευής θα συζητηθεί να δοθεί παράταση μιας βδομάδας η επανέναρξη του πρωταθλήματος και την Τετάρτη 7 Απριλίου να διεξαχθούν τα αναβληθέντα παιχνίδια για ορισμένους ομίλους που δεν είχαν γίνει και το επόμενο Σαββατοκύριακο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί η άδεια ώστε να ξεκινήσουν τις προπονήσεις οι ομάδες της Γ εθνικής γυναικών και στις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα.
tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια