Headlines

Comments

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας ο προπονητής των Μαυραετών Θανάσης Κολιτσιδάκης


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας. Στις δηλώσεις του με το τέλος του αγώνα Δόξα Δράμας-Ξάνθη (0-3), ο προπονητής των Μαυραετών Θανάσης Κολιτσιδάκης επισήμανε ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση της ομάδας για το μέλλον του στο σύλλογο. 

  Οι δηλώσεις Κολιτσιδάκη 
Μιλώντας για το παιχνίδι ο τεχνικός της Δόξας, Θανάσης Κολιτσιδάκης τόνισε: “Το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στο ότι η Ξάνθη έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι. Ενώ έπρεπε εμείς να είμαστε αυτοί που το ήθελαν πιο πολύ δεν δείξαμε κάτι τέτοιο.. Δεν βγάλαμε ψυχή και πάθος. Μόνο σε κάποια σημεία στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αυτά τα στοιχεία. Όμως μετά το τρίτο γκολ κρίθηκαν όλα. Σίγουρα μας επηρεάζει το αποτέλεσμα όμως πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Υπάρχουν ελλείψεις παικτών όπως αυτή του Βάντερσον που στοιχίζουν στην ομάδα, Μας λείπει η ηγετική του παρουσία και δυστυχώς ίσως να μην τον έχουμε ξανά. Όπως μας λείπουν παίκτες βασικοί σαν τον Νασιμέντο και τον Χάμοντ. που πιστεύω ΄πως όταν γυρίσουν θα κάνουν τη διαφορά, Πριν από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα στο μυαλό μου είναι να μιλήσω με τη διοίκηση και τίποτε άλλο. Θέλω να μιλήσω και να δω τι θα συμβεί από εδώ και πέρα”
 Ο Μαράντας μίλησε αντί του Τεννέ και είπε: 
“Κάναμε μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί της Δόξας. Η σημερινή μας εμφάνιση ήταν πολύ καλύτερη. Πετύχαμε τρία γκολ με δύο από αυτά να είναι πολύ ωραία. Κρατάμε τη νίκη και την καλή εμφάνιση. Είχαμε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και προσωπική μου άποψη είναι ότι φαινόταν μόνο η ομάδα μας. Μια καθαρή νίκη. Στο πέναλτι πιστεύω ότι ήταν πέναλτι αλλά και αυτό να μην δινόταν στην εξέλιξη της φάσης είχαμε πετύχει έτσι και αλλιώς το γκολ”. 
 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by