Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή 
«Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος τοποθετήθηκε για την πορεία της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι της πόλης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 
 Για το προσωπικό ρεκόρ με τις επτά ανόδους: 
«Δεν λέει και πολλά αυτό, ευχαριστώ πολύ πάντως. Δεν το έχω δει πουθενά και δεν γνωρίζω αν ισχύει κάτι παρόμοιο και για τους άλλους προπονητές. Το βάρος που επωμίζομαι είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιονδήποτε άλλο που θα αναλάμβανε την ομάδα. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που ήμουν η πρώτη επιλογή της ομάδας. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, η προσπάθεια μου θα γίνει. Εδώ , υπάρχει μια εξαιρετική διοίκηση και τα  εξωαγωνιστικά πράγματα είναι υπέροχα. Είναι ευλογία να δουλεύεις σε αυτή την ομάδα. 
Από τις μικρομεσαίες ομάδες της Super League, έχουν πολύ καλύτερες συνθήκες στην Ξάνθη».
 Για την διοίκηση της ομάδας: 
«Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές με όλη την σημασία της λέξης. Η διοίκηση μπορεί να μην είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά έχει όραμα, πάθος και κοιτάει το μέλλον. Είναι μια πολύ καλή κατάσταση τόσο για τους παίκτες όσο και για εμένα».
 Ερωτηθείς για την αγωνιστική κατάσταση της Ξάνθης:
 «Είναι δύσκολα, έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια και χθες δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Θα πρέπει να κάνουμε σερί νικών για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε τις άλλες ομάδες γιατί τα παιχνίδια είναι πολύ λίγα». 
 Για το ΠΑΟΚ - Άρης: «Είναι μια δύσκολη ερώτηση γιατί είμαι ένας προπονητής που έχει περάσει από τον Άρη και ενδεχομένως να μην είμαι αντικειμενικός. Είναι ένα ντέρμπι που έχει σημασία για την πόλη, έτσι όπως είναι η βαθμολογία έχει ακόμα περισσότερη σημασία. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη, είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα».
 Για την σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: 
«Ο Άρης απέναντι στον Ολυμπιακό δεν τα καταφέρνει καλά, έχει όμως ένα αποτέλεσμα που δίνει του ελπίδες να περάσει. Εχει πολλά χρόνια να γευτεί ένα τίτλο και θα κάνει τα πάντα για να περάσει». 

 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη