Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ :Υποψήφιος για το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο

Υποψήφιος για μέλος Δ.Σ. της ΕΛΟΤ με τον Μιχάλη Μουρούτσο

Ο πρόεδρος του συλλόγου "Πρόμαχος" Ταεκβοντό Ορεστιάδας Σαράντης Σαραντίδης αποδέχθηκε την εξόχως τιμητική πρόσκληση-πρόκληση να συμπορευτεί με τον επικεφαλής Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο ώστε να διεκδικήσει την εκλογή του στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ).

ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ

Όπως καταλάβατε έκανα αναπολήσεις. Είδα πόσα και διαφορετικά πράγματα έχω κάνει πάντα ομαδικά.
Δέχτηκα λοιπόν μια εξόχως τιμητική πρόσκληση-πρόκληση να συμπορευτώ μαζί με μια πολύ σημαντική και ξεχωριστή ομάδα προσωπικοτήτων καταξιωμένων και δημιουργικών ώστε να διεκδικήσουμε την εκλογή στην ομοσπονδίαTAEKWONDO ΕΛΟΤ.
Επικεφαλής ο Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος με όραμα και πρόγραμμα που σπανίζει στο χώρο, Αποδέχτηκα λοιπόν και θα προσπαθήσω να βάλω και το δικό μου λιθαράκι στην προσπάθεια για κάτι νέο στο χώρο του αθλητισμού , μια καθαρή ματιά και μια ακέραιη και θετική στάση.
Τον ευχαριστώ δημόσια λοιπόν και χαίρομαι που ξαναγυρίζω στα πρώτα μου μετερίζια όταν νεότατος δάσκαλος στο Περιστέρι δημιούργησα με τους γονείς των μαθητών μου το ΦΙΛΙΠΠΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ που κρατά γερά και σταθερά και όπως τότε εκτός από τις αθλητικές επιτυχίες παίρναμε το πρωτάθλημα
ήθους μέσα και έξω από τα γήπεδα έτσι και τώρα όλοι μαζί γιατί το άθλημα τα σωματεία και οι αθλητές το χρειάζονται.
Θα δώσουμε λοιπόν τον αγώνα και αφού δεν μπορείτε να ψηφίσετε ας μας δώσετε τις ευχές σας .

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.