Ανδρέας Παπανδρούδης :Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν (ΒΙΝΤΕΟ)

 Υπάρχουν πολλές δεξαμενές γιατρών που θα μπορούσαν να προσληφθούν αντί να γίνει επιστράτευση.

Ο Πρόεδρος ιατρικού συλλόγου Έβρου και μέλος διοίκησης του πανελλήνιου ιατρικού συλλόγου Ανδρέας Παπανδρούδης δηλώνει στην εκπομπή ΔΩΔΕΚΑ ΜΕ ΜΙΑ . 

   Όχι στα αστυνομικά και στρατιωτικά μέτρα- Εμβολιασμός- Διάλογος και Οργάνωση

Η επιστράτευση των γιατρών είναι το έσχατο μέσο που θα μπορούσε μία κυβέρνηση να πάρει, θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει, εάν η κυβέρνηση υιοθετούσε τις προτάσεις για τη στελέχωση ιατρικού προσωπικού του Εθνικού συστήματος υγείας, που κάνει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος πριν ένα χρόνο περίπου. 
                                          Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν .
 Μειώνουν ιατρικό προσωπικό από την Πρωτοβάθμια περίθαλψη. οι ιδιώτες γιατροί που σήμερα αποτελούν την Πρωτοβάθμια περίθαλψη στήριξαν και στο πρώτο και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας την υγεία για να μην υπάρχει συνωστισμός στα νοσοκομεία.
 Σημαντική υπηρεσία που έχει προσφέρει το εθνικό σύστημα υγείας όμως μετά από τόσα χρόνια πρέπει να γίνουν αλλαγές και πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στο κράτος και στην διαχείριση του Υγειονομικού προσωπικού. 
 Πάγια θέση του πανελλήνιου ιατρικού συλλόγου και του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου είναι να καλυφθούν τα οργανικά κενά στο χώρο της υγείας με μόνιμες προσλήψεις. 
Μπορούμε οι ιδιώτες γιατροί να αναλάβουμε τον εμβολιασμό για να επιταχύνουν τη διαδικασία αρκεί βέβαια να υπάρχουν τα εμβόλια , μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε και να φτιάχνουμε τα set test τα οποία είναι πολύ δύσκολο να τα κάνουν μόνοι τους κάποιοι πολίτες.  

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια