Headlines

Comments

Mπούλινγκ σε βάρος των αστυνομικών- Δεν θα γίνουμε εμείς το πλυντήριο της κυβέρνησης

Αν δε φέρεις δέκα παραβάσεις μην έρθεις μέσα

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την ηγεσία της αστυνομίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στην Κέρκυρα, Νίκος Μποζίκης. Τους κατηγορεί για μπούλινγκ σε βάρος των αστυνομικών, για κλίμα τρομοκράτησης να κόψουν κλήσεις και πρόστιμα. Οι καταγγελίες έγιναν σε υψηλούς τόνους και εκτοξεύτηκαν ευθείες κατηγορίες.

«Δεν θα γίνουμε εμείς το πλυντήριο της κυβέρνησης, και της κάθε κυβέρνησης, για μία ακόμα φορά. Κάναμε πολλά χρόνια και πολλούς αγώνες να πετάξουμε από πάνω μας τη ρετσινιά του μπάτσου. Είμαστε Έλληνες αστυνομικοί, προσπαθούμε να εκδημοκρατιστεί αυτός ο θεσμός. Και το μόνο δικαίωμα που μας έχουνε δώσει είναι -δυστυχώς γι’ αυτούς- είναι ο συνδικαλισμός, η φωνή μας. Δεν έχουμε δικαίωμα απεργίας, φανταστείτε. Εάν είχαμε δικαίωμα απεργίας θα ήταν όλοι οι αστυνομικοί στο δρόμο»
«Και αν σας πω το bulling που δέχονται καθημερινά οι συνάδελφοί μου, την ώρα που φεύγουν για τη δουλειά «αν δε φέρεις δέκα παραβάσεις μην έρθεις μέσα».
Αυτό είναι bullying. Το καταγγέλλω, ειλικρινά» αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, τονίζοντας πως «εάν πιστεύουν ότι δουλεύουμε σε κανενός το χωράφι και είναι η εποχή που βαράγαμε με τον βούρδουλα, είναι γελασμένοι. Λοιπόν δεν θα μας κάνει κανένας να ντρεπόμαστε γι’ αυτό που είμαστε». Πηγή:eretikos.gr

tvthrakiotis- Ειδήσεις 

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by