Headlines

Comments

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΟΥΦΛΙΟΥ : Ετοιμάζεται νομοσχέδιο που αν εφαρμοστεί θα στείλει στην ανεργία χιλιάδες παραγωγούς


Παζάρι αύριο, οπότε τοποθετήσαμε
ένα πανό για να πληροφορηθεί ο κόσμος που θα κατέβει ,ότι ετοιμάζεται νομοσχέδιο που αν εφαρμοστεί θα στείλει στην ανεργία χιλιάδες παραγωγούς και μικροέμπορους.
Το τοποθετήσαμε στα κάγκελα του ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ, που είναι δίπλα στο ΠΡΩΗΝ Ειρηνοδικείο, περίπου 300 μέτρα μακριά από την ΠΡΩΗΝ ΔΕΗ από τον ΠΡΩΗΝ ΟΤΕ και άλλα τόσα ΠΡΩΗΝ .
Καλούμε τους Δημάρχους ,τους Περιφερειάρχες και όλες τις παρατάξεις να πούνε όχι στο νομοσχέδιο-έκτρωμα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση τονίζει ότι η ψήφιση και εφαρμογή ενός τέτοιου νομοσχεδίου θα φέρει πολλούς παραγωγούς σε οικονομικό αδιέξοδο .
Επισημαίνει ότι σε καιρό πανδημίας η κυβέρνηση αλλάζει την κατάσταση συνολικά στο υπαίθριο εμπόριο και επιδεινώνει την ήδη δυσχερή θέση χιλιάδων επαγγελματιών .
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αντί να προσπαθήσει να ενισχύσει όλους αυτούς τους επαγγελματίες οι οποίοι ταλαιπωρούνται όλο αυτό το διάστημα από το lockdown καθώς έχουν περιοριστεί οι δραστηριότητές τους ,έχουν καταστραφεί οικονομικά, έρχεται με αυτό το νομοσχέδιο να επιδεινώσει την κατάσταση και να διώξει πάρα πολλούς επαγγελματίες.
Το νομοσχέδιο-έκτρωμα ,ζητά την κατάργηση της μόνιμης άδειας πωλητή και τη δυνατότητα μεταβίβασης, η κάθε θέση θα βγαίνει σε πλειστηριασμό και θα την αποκτά όποιος συγκεντρώνει τα περισσότερα μόρια .
Το προσχέδιο επίσης ζητάει η διαχείριση των λαϊκών να γίνεται από ιδιωτικό φορέα , οι έλεγχοι θα γίνονται αυστηροί και θα επιβάλλονται εξοντωτικές ποινές!

tvthrakiotis-Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by