ΣΟΥΦΛΙ :Με βάρκα μέσω του ποταμού Έβρου μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες αλλά και πάνω από ένα κιλό κατεργασμένης κάνναβης


Συνελήφθη κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης

αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε από την Τουρκία στην Ελλάδα μη νόμιμους μετανάστες και πάνω από 1 κιλό κατεργασμένης κάνναβης

Συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (10-4-2021),στην παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση εγκληματικού κυκλώματος στη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και ναρκωτικών από την Τουρκία στην Ελλάδα, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση.

Στο πλαίσιο αυτής, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να μεταφέρει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με βάρκα τον ποταμό Έβρο, πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σακίδιο που είχε στην κατοχή του ο διακινητής, διαπίστωσαν επίσης ότι μετέφερε δέκα (10) νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους 1.320,3 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

tvthrakiotis-Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια