Headlines

Comments

Ηλίας Μέλκας :Δεν μαζευτήκαμε για να παίξουμε στον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Mετά την αγχωτική νίκη με αντίπαλο την Αλεξανδρούπολη fc και τις δύο τάσεις πραγμάτων που έχουν διαμορφωθεί.
Ο γκολκίπερ του Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης Ηλίας Μέλκας στο Metropolis 95.5 : Εγώ ξεκίνησα την καριέρα μου από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και πλέον έχουν δημιουργηθεί δύο τάσεις στην ομάδα.
Δεν μαζευτήκαμε για να παίξουμε στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.
 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5: 
 Για την επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα: «Στο πρώτο μας παιχνίδι χθες, ήταν μία δεύτερη πρεμιέρα και παρά το γεγονός ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας. Έχουμε δουλέψει σε ατομικό επίπεδο, αλλά δεν είναι το ίδιο για εμάς τους ποδοσφαιριστές, οπότε έχουμε σαν σκέψη μας τους τραυματισμούς αλλά προσπαθούμε να είμαστε προετοιμασμένοι». 
 Για την κατάσταση στην ομάδα: «Εγώ ξεκίνησα την καριέρα μου από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και πλέον έχουν δημιουργηθεί δύο τάσεις στην ομάδα και εμείς ως ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να απολογηθούμε για κάτι και η δικιά μου εκτίμηση είναι ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν η ομάδα θα μπορέσει να κλειδώσει την άνοδο και εμείς ως ποδοσφαιριστές έχουμε μεγάλη ευθύνη για την ομάδα, καθώς αποτελούμε τον συνδετικό κρίκο των δύο πλευρών. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Άλλοι υποστηρίζουν την ομάδα, υπάρχει και κόσμος που είναι δύσπιστος. Γνώμη μου είναι πως άνθρωποι όπως ο Σπύρος Μπαξεβάνος και συμπαίκτες μου όπως οι Πουρτουλίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος που έχουμε σχέση με τον Ηρακλή μαζευτήκαμε εδώ για έναν σκοπό. 
Δεν μαζευτήκαμε για να παίξουμε στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Από την άλλη, δεν είναι δική μας δουλειά το τι θα γίνει στο τέλος. Πιστεύω πως όταν με το καλό η ομάδα ανέβει και με τις αναδιαρθρώσεις βρεθεί στη Super League 2 ο κόσμος θα δει με άλλο μάτι αυτήν την προσπάθεια».

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by