ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ Ο ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ ΣΕ ΝΙΚΗ -ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ

Ο Εβρίτης στράικερ Απόστολος Σαραντίδης , τον Φεβρουάριο η  μεταγραφή από την ΑΕ Διδυμοτείχου στη δύναμη του Θεσπρωτού, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, σκόραρε δυο φορές  κερδίζοντας την ΑΕΠ Κοζάνης με 3-1 .
  
Νίκη-ανάσα πήρε  ο Θεσπρωτός επικρατώντας 3-1 της ΑΕΠ Κοζάνης για την 5η αγωνιστική της Football League και ανέβηκε στους 7 βαθμούς. 
 Μόλις στο 2′ έγινε το 1-0 μετά από συρτή σέντρα Πατσεκό και σουτ του Σαραντίδη. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 15' με πέναλτι που κέρδισαν σε χέρι του Γκρανσιέρ και το εκτέλεσε εύστοχα ο Σέα . 
 Στο 32′ ο Θεσπρωτός πήρε ξανά προβάδισμα όταν ο Ραμίρεζ εκτέλεσε φάουλ, ο Μπίκας πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ψαρρά κάνοντας το 2-1 .
Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να επιστρέψουν στο ματς, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Το γκολ το πέτυχε τελικά ο Θεσπρωτός στο 57′  με τον Σαραντίδη και πάλι μετά από σέντρα του Κωνσταντίνου. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε και δοκάρι με τον Κωνσταντίνου στο 58′ χάνοντας ευκαιρία να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.
 Θεσπρωτός (Ρότσα): Κολιοφούκας, Κωστάκης, Ζούρκος, Γκανσιέρ, Γώγος Γ., Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου (89΄Καζβιρόπουλος), Ραμίρεζ (73΄ Διγκόζης), Πατσέκο (89΄ Κοντοές), Μπίκας, Σαραντίδης (67' Ζιώγας). 
 ΑΕΠ Κοζάνης (Nádvorník): Ψαρράς, Τρομπούκης, Κυριαλλάνης, Κοτταρίδης, Καραγιαννίδης, Ντούκα, San Jin Lee (55' Τσικόπουλος), Franco, Nικολίτσας, Βοριαζίδης (83΄ Τσιάρας) (83΄ Αιχμαλωτίδης), Κ., Φωλίνας. 

Πηγή: passports.gr
 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.