Headlines

Comments

Τοπικά πρωτάθλημα:Θα θεωρηθούν ως μη γενόμενα τα φετινά πρωταθλήματα των Ενώσεων


Ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Άγγελο Στίμο και στην ΕΡΑ Σπορ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους πρώτους στόχους της νέας διοίκησης της ΕΠΟ, στην ελληνική διαιτησία, στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά και στην εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε :

Για το αν περιμένει η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα είναι καλύτερη: «Πάντα μία νέα διοίκηση πιστεύει ότι μπορεί να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Πιστεύω ότι πρέπει να μπει ένα χρονοδιάγραμμα και να βάλουμε κάποιους στόχους. Πρόθεση μου είναι να ασχοληθούμε περισσότερο με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις Ενώσεις που είναι παραμελημένες από την πολιτεία και δεν έχουν πόρους να συντηρηθούν.

Για το αν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουν ξανά τα τοπικά πρωτάθλημα: «Το πρόβλημα είναι τεράστιο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς πάμε για ένα έτος που δεν θα υπάρχει δραστηριότητα. Η Γ’ Εθνική ξεκινάει την Κυριακή. Οι πιο κάτω κατηγορίες δεν νομίζω ότι θα ξεκινήσουν φέτος. Δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο όταν τα ερασιτεχνικά σωματεία έχουν συμπληρώσει 5μιση μήνες σε απραξία. Το Σάββατο στο ΔΣ της ΕΠΟ θα πάρουμε τη σχετική απόφαση. Από τη στιγμή που οι ειδικοί γιατροί δεν έχουν δώσει το “πράσινο φως” για επιστροφή στις προπονήσεις, θα αποφασίσουμε την αναστολή για φέτος. Δεν προλαβαίνουμε να παίξουμε μέσα σε ένα-δύο μήνες μέχρι τον Ιούνιο. Όλες οι Ενώσεις έχουν 5-6 αγώνες, οπότε θα θεωρηθούν ως μη γενόμενα τα φετινά πρωταθλήματα των Ενώσεων».

Για τις ακαδημίες: «Ευελπιστώ και θα πρέπει να ασχοληθεί με αυτό ο υφυπουργός Αθλητισμού, κάνοντας μία πρόταση στους γιατρούς, να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα των υποδομών. Δηλαδή οι ακαδημίες να ξεκινήσουν τις προπονήσεις για να τραβήξουμε τα παιδιά στα γήπεδα. Μετά το Πάσχα να παίξουν τουλάχιστον δύο μήνες ποδόσφαιρο από 10 ετών μέχρι 17. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους γονείς για να αθλούνται τα παιδιά, τουλάχιστον απ’ όσο γνωρίζω εδώ στην Αττική. Είναι η καλύτερη διέξοδος για ένα νέο παιδί. Τα παιδιά όταν μάθουν στον αθλητισμού η ζωή τους είναι προς τη θετική κατεύθυνση».

περισσότερα στο Soccerplus

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by