Ο Ημίθεος είναι ενωμένος περισσότερο από ποτέ/Δεν υπήρξε γέφυρα επικοινωνίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων


Ο Ηρακλής με βάσει όσα έγιναν τα προηγούμενα χρονιά βρέθηκε στο ναδίρ παίζοντας στην Γ΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Ειναι αυτόνοητο ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει αυτή την οδό για την επιστροφή του στις μεγάλες κατηγορίες( αν και είναι το σωστό), καθώς θα έχανε ακόμα περισσότερα χρόνια στα …αλώνια. Η επιλογή της συνεργασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων φάνηκε να αποτελεί μια λύση, λόγω ονόματος, λόγω εντοπιότητας αλλά και ορισμένων συνθηκών. 
Ωστόσο η συνεργασία αυτή δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί. Γιατί η πλευρά των Αμπελοκήπων ήθελε να έχει την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο
Με το πρόσχημα ότι θα έρθουν τα προηγούμενα χρέη έκοψε κάθε γέφυρα με τον Ηρακλή,. Την ίδια στιγμή στηρίχτηκε από ανθρώπους του Ηρακλή, αλλά ταυτόχρονα επικαλούνταν και την ιστορία του Ημίθεου για δήθεν αποκατάσταση του. 
 Έγιναν πολλές προσπάθειες, παρά την εμμονή που υπήρχε από την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, αλλά και πρόσωπα του πρόσφατου παρελθόντος που εμφανίστηκαν, απο την μεριά του Γ.Σ επιχείρησαν να βρουν την χρυσή τομή..
 Μέσα σε όλα αυτά δεν υπήρξε γέφυρα επικοινωνίας για τον έλεγχο του σωματείου και ουσιαστικά απλά θα ονομάζονταν Ηρακλής χωρίς καμία διασφάλιση για την επόμενη μέρα. Μοιραία έπρεπε να παρθεί μια απόφαση και αυτή την πήρε ο λαός του Ηρακλή, με τους οργανωμένους φιλάθλους και τους φορείς να συνυπογράφουν την χθεσινή ανακοίνωση που είναι ξεκάθαρη.

  Όσο για τα λεγόμενα από την μεριά των Αμπελοκήπων «ότι εμείς θα λεγόμαστε Ηρακλής Θεσσαλονίκης» ,αποτελούν το λιγότερο όνειρα καλοκαιρινής νυκτός. 
Καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής και ο Ηρακλής από την μεριά του θα βρει τον δρόμο του. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. 
 Οσοι αυτή την στιγμή θεωρούν ότι δεν ήταν η κατάλληλη κύηση και καταστρέφεται τα ποδοσφαιρικό μέλλον του Ηρακλή, τα ίδια έλεγαν πρόσφατα ,πως δεν θα βρεθεί λύση για τον Γ.Σ. και ποτέ δεν πρόκειται να αξιοποιήσει την ακίνητη περιουσία του.
 Υπομονή και επιμονή και το επόμενο κεφάλαιο έχει ήδη ανοίξει σε όλους τους τομείς ! 
 Υ.Γ. Η ανακοίνωση υπογράφηκε από ολόκληρη την κυανόλευκη οικογένεια , κάτι που δείχνει ότι ο Ημίθεος είναι ενωμένος περισσότερο από ποτέ! 
www.iraklis1908.gr
 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια