Η ΑΕΔ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 30-5-2021- ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ


Τον τελευταίο αγώνα εντός έδρας την φετινή σεζόν πραγματοποιεί η ΑΕ Διδυμοτείχου , φιλοξενεί τον Απόλλων Παραλιμνίου,  την Κυριακή 30-5-21 στις 17:00 στο δημοτικό γήπεδο Διδυμοτείχου ,ο Απόλλων έχει 23 βαθμούς ψάχνει 1 βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά    
Με μόλις 13 βαθμούς συγκομιδή η ΑΕΔ  μοιάζει σχεδόν βέβαιη η επιστροφή της στο τοπικό πρωτάθλημα, ταβάνι βαθμών που μπορεί να συγκεντρώσει  οι 19 πόντοι.  
Η ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ εάν κερδίσει την Κυριακή τον Άρη Αβάτου με το τρίποντο συν τους τρεις με το Σιδηροχώρι φτάνει στους 20 βαθμούς.
Η ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΩΝ εάν κερδίσει την Αλεξανδρούπολη πιάνει τους 20 και την 15η αγωνιστική τα παίζει όλα για όλα με τον Νέστο Χρυσούπολης ταβάνι οι 23 πόντοι.
Ο Νέστος (20) ταξιδεύει στην Ξάνθη και όλα είναι ανοιχτά με τον σχεδόν αδιάφορο πρωταθλητή Ορφέα Ξάνθης (32) που έχει το μαξιλαράκι στον τελευταίο αγώνα καθώς  αγωνίζεται με την ήδη αδύναμη και υποβιβασμένη Αναγέννηση Θαλασσιάς για να εξασφαλίσει την πρωτιά , ο Νέστος την επόμενη Κυριακή υποδέχεται την Ελπίδα Σαππών .
Ο Εθνικός Σοχού παίρνει τους εύκολους  τρεις βαθμούς με το Σιδηροχώρι και ανεβαίνει στους 19, τελευταία αγωνιστική με τον αδιάφορο ΑΕΤΟ Οφρυνίου ,ταβάνι βαθμών 22.
Η ΑΕ Αμπελοκήπων με 14 βαθμούς υποδέχεται την αδύναμη  Θαλασσιά και έχει εντός τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ταβάνι βαθμών 20 .
Ο Αρης Αβάτου κινδυνεύει να παραμείνει με τους 18 πόντους και φλερτάρει με τον υποβιβασμό , για να μην συμβεί αυτό πρέπει να μην ηττηθεί  στον  Εύοσμο και να κερδίσει εντός την ΑΕ Διδυμοτείχου.
O Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου (19 βαθμούς ) ψάχνει τρεις  που μπορεί να τους βρει αυτήν την Κυριακή απέναντι στον αδιάφορο Πανδραμαϊκό, τελευταίο αγώνα εκτός με την Αλεξανδρούπολη.
Τέλος  η Αλεξανδρούπολη fc (21 βαθμούς) από την Κυριακή μπορεί με  τρίποντο στην Κομοτηνή  να τελειώσει το θέμα παραμονής. 



tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη





Κοινή χρήση:  

Σχόλια