Headlines

Comments

Μανώλης Παλαβούζης : Νέο βιβλίο "Αττική καταιγίδα" 5 Μαΐου 2021 (ΒΙΝΤΕΟ)

                     Ο Μανώλης Παλαβούζης Περιβαλλοντολόγος συγγραφέας 

Μιλάει στην εκπομπή ΔΩΔΕΚΑ ΜΕ ΜΙΑ  για το συγγραφικό του έργο και παρουσιάζει το νέο του βιβλίο. 
" Ξεκίνησα το 2018 με τον Τέταρτο Καβαλάρη και πηγαίνει σταδιακά ένα βιβλίο τον χρόνο. Χωρίς να με ξέρει κανένας χωρίς να έχω καμία σχέση με το χώρο και εκτός από αυτήν του αναγνώστη . Το ένα βιβλίο μετά το άλλο γίνονται όλο και πιο γνωστά βιβλία.
Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στη σχέση με το φύλο των αναγνωστών ,αφού στην Ελλάδα περίπου επτά στους δέκα αναγνώστες είναι γυναίκες. Οπότε προσωπικά νιώθω πάρα πολύ ευχαριστημένος , το νέο βιβλίο Αττική καταιγίδα είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα σε ότι αφορά το περιεχόμενο. 
Το βασικό σενάριο έχει να κάνει με την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. 
                      5 Μαΐου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο



 Ο Μανώλης Παλαβούζης, γεννήθηκε στην Ορεστιάδα του νομού Έβρου το 1994. Σπούδασε την επιστήμη του περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, απ’ όπου και αποφοίτησε το 2016, ενώ παράλληλα συνέχισε να διαβάζει ασταμάτητα λογοτεχνικά κι επιστημονικά βιβλία, μία συνήθεια που υιοθέτησε από την εφηβεία. Ανάμεσα στους αγαπημένους του συγγραφείς, ξεχωρίζουν ο Τόλκιν, ο Μάρτιν, ο Κινγκ, ο Κόρνγουελ κι ο Ντόκινς. Λατρεύει τα ταξίδια, τη ζωγραφική και τα παζλ, ενώ οι πεζοπορίες και η ενασχόληση με το φυσικό περιβάλλον είναι η δεύτερη φύση του. 
Ζει με την οικογένειά του στο Σουφλί, απ’ όπου και κατάγεται.

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by