Λεύκιππος: Νέος προπονητής ο Νεοκλής Λεμονίδης!


O Nεοκλής Λεμονίδης αποτελεί τον "εκλεκτό" του Λεύκιππου για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου της Ξάνθης. 
Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος επί σειρά ετών υπηρέτησε τον ΓΑΣ Κομοτηνή, ανακοινώθηκε επισήμως από τον Λεύκιππο την Τετάρτη (26/5) και εκτός από χρέη head coach στο ανδρικό τμήμα της ομάδας, πρόκειται να δίνει "κατευθύνσεις" σε ό,τι αφορά τα τμήματα υποδομής.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεύκιππου: 
 «O Λεύκιππος Ορόσημο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον κόουτς, Νεοκλή Λεμονίδη. 
Η δεδομένη προπονητική του αξία καθώς και η μεγάλη εμπειρία του, αποτελούν στοιχεία στα οποία θα "στηριχτεί" ο σύλλογός μας, με φόντο την περαιτέρω "εξέλιξή" του και την αγωνιστική πρόοδό του. Ο Νεοκλής Λεμονίδης, που αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων κόουτς της Θράκης και εκτός της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας του Λεύκιππου Ορόσημο πρόκειται να δίνει "κατευθύνσεις" σε ό,τι αφορά τις Ακαδημίες του συλλόγου της Ξάνθης, υπήρξε "αρχιτέκτονας" της -επί σειρά ετών- αξιόλογης πορείας του ΓΑΣ Κομοτηνή στις Εθνικές κατηγορίες τα προηγούμενα χρόνια. 
 Mε τον σύλλογο της Κομοτηνής -στον οποίο υπήρξε προπονητής και στα παιδικο-εφηβικά τμήματα πλην του ανδρικού- πανηγύρισε δύο φορές (μετά το 2013) την άνοδο στη Β' Εθνική. 
Την σεζόν 2013-14 ο ΓΑΣ Κομοτηνή έπειτα από 20 νίκες σε 24 παιχνίδια και μετά από αγώνα κατάταξης εναντίον του Α.Ο. Βόνιτσας, πήρε το εισιτήριο για τη Β' Εθνική, με head coach, τότε, τον Νεοκλή Λεμονίδη. Ο πολύπειρος προπονητής είχε ακόμη μια άνοδο στη Β' Εθνική με τον ΓΑΣ Κομοτηνή, όταν την αγωνιστική περίοδο 2018-19 ο συγκεκριμένος σύλλογος τερμάτισε δεύτερος στη βαθμολογία, "σφραγίζοντας" την άνοδο τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Εκτός του ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος είχε ιδιαίτερα αξιοπρεπή πορεία στις Εθνικές κατηγορίες υπό τις οδηγίες του κόουτς Λεμονίδη, ο νέος τεχνικός του Λεύκιππου Ορόσημο, παλαιότερα, υπηρέτησε -μεταξύ άλλων- την BF Ξάνθης για τέσσερα χρόνια. 
Τα δύο εξ αυτών αποτέλεσε βοηθός προπονητή (2004-2006) και τα άλλα δύο ήταν head coach (2006-2007 και 2009-2010) της BF Ξάνθης στην Α2 Ανδρών, έχοντας θετική παρουσία στην συγκεκριμένη κατηγορία. 
Πλέον, ο πολύπειρος προπονητής επιστρέφει στη Ξάνθη έπειτα από πολλά χρόνια για να αναλάβει το "τιμόνι" του Λεύκιππου Ορόσημο. 
Η "οικογένεια" του συλλόγου μας καλωσορίζει τον κόουτς Λεμονίδη και του εύχεται κάθε επιτυχία σε ό,τι αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο!».

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη


Κοινή χρήση:  

Σχόλια