Έκοψαν την περίφραξη, του γηπέδου πήραν το τρακτεράκι κουρέματοςΗ ομάδα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β Έβρου και χρησιμοποιεί ως έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο (Αγνάντιας).
Μετά από εντολή του αντιδημάρχου, του Δήμου Αλεξανδρούπολης , αποφάσισαν να κόψουν την περίφραξη (!) ,να αφαιρέσουν τα δίχτυα από τις εστίες και να φέρουν γερανό ώστε να φορτώσουν το τρακτεράκι.
Φυσικά σε όλη αυτή την διαδικασία κανείς τους δεν σκέφτηκε να πάρει την διοίκηση του συλλόγου ένα τηλέφωνο και να τους ενημερώσει να τους ανοίξουνε την κύρια είσοδο με τα κλειδιά .

Δείτε τι αναφέρει η Φουρτούνα σε ανακοίνωση της.
"The Κόπανοι"
Ακόμη ένα σουρεαλιστικό κεφάλαιο, που θα ζήλευε μέχρι και το Cult 24, γράφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην μαύρη βίβλο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της καραντίνας η καλομαυρισμένη μυώδης ομάδα εργασίας της Φουρτουνάρας πήγε στο γήπεδο της Αγνάντιας για την προγραμματισμένη συντήρησή του, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19 .
Προς έκπληξή της, εκτός από μία τεράστια τρύπα στην περίφραξη, διαπίστωσε οτι έλειπαν τα δίχτυα από τις εστίες και το τρακτεράκι κουρέματος, ενώ στο κέντρο του γηπέδου στεκόταν περήφανο ένα καφέ άλογο!
Η αντίδραση μας ήταν να σκεφτούμε δύο ενδεχόμενα :
Α) Ότι κάποιος τα έκλεψε
Β) Ότι κάποιος τα έκλεψε και για αντάλλαγμα μας άφησε ένα άλογο.
Από την στιγμή που το άλογο δεν μας έλεγε τι έγινε, αρχίσαμε την περιπλάνηση στο χωριό και χτυπώντας πόρτα πόρτα σαν μικροί τυμπανιστές μάθαμε, εκτός από τα κάλαντα και τα κουτσομπολιά της περιοχής, πως ό,τι έλειπε τα είχαν εξαφανίσει υπάλληλοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατόπιν εντολής του Αντιδημάρχου Αθλητισμού. Ξετυλίγοντας τον μίτο των γεγονότων ενημερωθήκαμε πως άνθρωποι του Εθνικού περνώντας εντελώς “τυχαία” από το γήπεδό μας - γνωστό στέκι της περιοχής- εντυπωσιάστηκαν από το χαλασμένο και κρυμμένο από τα χόρτα τρακτεράκι μας.
Μετά από εντολή του αντιδημάρχου, τα τσακάλια του Δήμου αδυνατώντας να μπούνε από μία από τις τρύπες που χώρεσε ολόκληρο άλογο, αποφάσισαν να κόψουν την περίφραξη (!) ,να αφαιρέσουν τα δίχτυα από τις εστίες και να φέρουν γερανό ώστε να φορτώσουν το τρακτεράκι. Φυσικά σε όλη αυτή την διαδικασία κανείς τους δεν σκέφτηκε να μας πάρει ένα τηλέφωνο για να μας ενημερώσει και να τους ανοίξουμε την κύρια είσοδο με τα κλειδιά .
Σπουδαίο διπλό λοιπόν για την ομάδα του Εθνικού μέσα στην Agnantianz Arena, με διαιτητή τον αντιδήμαρχο, εν μέσω καραντίνας και απαγορεύσεων και εκτός αγωνιστικής περιόδου.
ΥΓ: Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε τίποτα μπάλες, πάρτε μας ένα τηλέφωνο πρώτα.
ΥΓ2: Φέρτε το τρακτεράκι πίσω και πάρτε το άλογο.
ΥΓ3: Σε αυτά τα δίχτυα δεν παστέλωσε κανείς.
Καλή αγωνιστική χρονιά στην ομάδα του Εθνικού και επειδή δεν θέλουμε να αδικούμε κανέναν, η αλήθεια είναι πως μετά το αρχικό συμβάν οι άνθρωποί του έδειξαν όλη την καλή διάθεση να λυθεί το πρόβλημα, σε αντίθεση με τον αντιδήμαρχο ο οποίος έδειξε πλήρη αδιαφορία.
Α.Σ. Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης

 
tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια