Headlines

Comments

Ποια "σοφά" μυαλά συνέταξαν τη λίστα επικινδυνότητας Αθλημάτων για τη διάδοση του Covid-19!!!


Είναι απορίας άξιο ποια "σοφά" μυαλά συνέταξαν τη λίστα επικινδυνότητας Αθλημάτων για τη διάδοση του Covid-19.

Είναι βέβαιο ότι αν ρωτούσαν έναν άνθρωπο των μαχητικών σπορ για τον τρόπο εκγύμνασης των αθλητών, θα ήμασταν σε καλύτερη θέση στη λίστα αυτή. Αλλά μάλλον το επιτελείο που λαμβάνει τις αποφάσεις στερείται κάποιας τέτοιας προσωπικότητας.
Φτάσανε στο σημείο, απροκάλυπτα, ομαδικά αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, μπάσκετ ... τώρα και το πόλο (ελέω γγΑ), που οι επαφές, τα μαρκαρίσματα, οι αγκαλιές και τα φιλιά (λόγω πανηγυρισμών) είναι εκ του ουκ άνευ, να θεωρούνται χαμηλής μετάδοσης. Εντάξει ... γελάνε και οι άδειες κερκίδες των γηπέδων!! 🤣
Δεν είμαστε στο "στοίχημα" Κύριοι ... το καταλαβαίνουμε και το προσπερνούμε. Το ότι λειτουργείτε συντεχνιακά ... ηλίου φαεινότερο!!
Όμως η μεγάλη ΠΡΌΚΛΗΣΗ έρχεται από τη στιγμή που από τη Δευτέρα 10.05 ξεκινούν τα σχολεία όλων των βαθμίδων.
Τα ίδια παιδιά που θα παίζουν ανεξέλεγκτα στα προαύλια και στη συνέχεια θα μπαίνουν στις τάξεις των 30τμ (25 παιδιά), όπου η ταχύτητα αναπνοής τα πρώτα λεπτά μετά το διάλειμμα έχει μεγάλη ένταση ... με ένα self test ...όλα θα είναι καλά (ή ελπίζουμε να είναι καλά;).
Τα ίδια παιδιά όμως σε Ακαδημίες Εκμάθησης Αθλημάτων (Σύλλογοι και Ιδιωτικά Γυμναστήρια), Σχολες Χορού κλπ, όπου τα πρωτόκολλα εικάζουν μικρότερο αριθμό παιδιών και ελεγχόμενη προπόνηση ... θεωρείτε από τους ειδικούς ΥΨΗΛΟΎ κινδύνου διάδοσης του Covid-19. Εδώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κλαίμε, όσοι γνωρίζουμε για τι πράγμα συζητάμε.
Κύριοι της επιτροπής των ΕΙΔΙΚΏΝ ... ή είστε άκληροι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχετε ιδία γνώση πως κινείται ένα παιδί ηλικίας 6, 7, 8, 9 ... 14, 15, 16 ... σε Πάρκα, Παιδικές Χαρές, Πλατείες κλπ ... ή έχουν μεγαλώσει αρκετά τα παιδιά σας, οπότε είναι ολοκληρωμένες προσωπικότητες και δεν σας αφορά η Διαμόρφωσή του Χαρακτήρα και η Ψυχική τους Αποσυμπίεση, που μόνο ο Αθλητισμός προσφέρει!!!
Και βέβαια το κερασάκι στη τούρτα του "ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ" που μας σερβίρετε είναι ότι την Δευτέρα 10.05 ΔΕΝ θα ανοίξουν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, γιατί τα παιδάκια και δεν δύναται να κάνουν self tests και είναι επικίνδυνα να μεταφέρουν τον κορονοϊό.
Ωστόσο τη Δευτέρα 17.05 ΔΕΝ κρίνετε από εσάς το Ίδιο Επικίνδυνο, για τα ίδια παιδιά και τους επιτρέπετε να πάνε κανονικά στους Σταθμούς ... πάντα χωρίς την χρήση των self tests!!! 🤔
Πάντως όντως χρειάζεται να έχει βγάλει κάποιος τα πανεπιστήμια Harvard ή Oxford για να καταλάβει ότι το self test του γιου μου που είναι 7 χρόνων και θα πάει τη Δευτέρα 10.05 στο σχολείο του, θα μπορούσε το απόγευμα (με το ίδιο τεστ) να έρθει στο γυμναστήριο μας και τηρώντας τα πρωτόκολλα του Αθλήματος που κάνει, του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, να αθληθεί και να εκτονωθεί δημιουργικά μετά την 6μηνη Αναγκαστική Αποχή του.
Μήπως πιστεύει κανείς, από όσους διαβάσουν έως το τέλος την ανάρτηση αυτή, ότι θα ήθελα τόσο εγώ (ως Δάσκαλος - γονέας), όσο κυρίως το παιδί μου (ως μαθητής - αθλητής) να διακινδυνεύσουμε την Υγεία μας;;;
Και βέβαια ΑΠΑΞΙΏ να αναφερθώ με τα γραφόμενα μου για όλα αυτά που θα γίνουν σε εστίαση, τουρισμό, κλαμπινκ ... και γίνονται ήδη σε ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία κλπ).
Κύριοι μην μας τρελαίνετε άλλο με την ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΗ ΣΥΛΟΓΙΣΤΙΚΗ σας. Σας παρακαλώ Λ Υ Π Η Θ Ε Ι Τ Ε Μ Α Σ και αφήστε μας να Ζ Η Σ Ο Υ Μ Ε ... μην μας σώσετε άλλο!
8th Dan Black Belt/ S Class WT IR Kyorugi & Para
3rd Class WT IR Poomsae
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος (
Δήμος Ηλιούπολης)


tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by