ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΖΑΠΑΡΤΙΔΗΣ : Μύθος όλα αυτά που γράφει το νομοσχέδιο για το ποδόσφαιρο-Στην κορυφή είναι ο Μπάμπης ο Σουγιάς και Τάσος ο Υδραυλικός με σεμινάρια 10-20 ημερών.


Ψέματα και μύθος όλα αυτά που γράφει το νομοσχέδιο για το ποδόσφαιρο. Πριν από αυτό το νομοσχέδιο οι προπονητές ποδοσφαίρου ΣΕΦΑΑ/ΤΕΦΑΑ μπορούσαν να κάτσουν ως πρώτοι προπονητές στον πάγκο όπως και όλες οι άλλες ειδικότητες. 
Με αυτό το νομοσχέδιο οι υπόλοιποι συνεχίζουν να είναι επαγγελματίες αφού μπορούν να κάτσουν σε επαγγελματικούς πάγκους (σωστά αφού αυτό σπούδασαν) και με το νέο νομοσχέδιο οι προπονητές ποδοσφαίρου ΣΕΦΑΑ/ΤΕΦΑΑ μπορούν να κάτσουν μόνο σε ερασιτεχνικούς πάγκους.
Με λίγα λόγια το κράτος απαξίωσε όλα τα πανεπιστημιακά διπλώματα όσον αφορά το ποδόσφαιρο, απαξίωσε όλες τις οικονομικές ματωμένες θυσίες των γονέων και εξευτέλισε τη δημόσια παιδεία. Αυτά όλα φυσικά επιβεβαιώνονται από τους καλύτερους κοσμήτορες όλων των ΤΕΦΑΑ που εξέδωσαν κοινό ανακοινωθέν που ήταν αντίθετοι με τα άρθρα του ποδοσφαίρου που αφορούσαν τους προπονητές.
 Όποιος λοιπόν έχει αποδείξεις και επιχειρήματα για οτιδήποτε άλλο μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα. Ζήτω στην επιστροφή του μονοπωλίου ΕΠΟ και στο πισωγύρισμα του ποδοσφαίρου 100 χρόνια πριν. 
Το μόνο που απομένει πλέον είναι να προσλάβει στα νοσοκομεία χειρουργούς από σεμινάρια youtube..
Και πότε οι προπονητές ποδοσφαίρου δεν ήταν ίδιου επιπέδου. 
Είχαν διαβάθμιση βάσει του τι τελείωναν. Οι Πανεπιστημιακοί ήταν στην κορυφή. Πλέον στην κορυφή είναι ο Μπάμπης ο Σουγιάς και Τάσος ο Υδραυλικός με σεμινάρια 10-20 ημερών. 
Αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη προχωρά. Δεν αλλάζουμε ποτέ ένα βήμα εμπρός δέκα πίσω, κρίμα τη μόρφωση που αγωνίστηκαν οι γονείς να δώσουν στα παιδιά...


 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια