5η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ (Ε.ΤΑ.Β.Ε) Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στην Ένωση Ταεκβοντό Βόρειας Ελλάδας πριν λίγο στην Θεσσαλονίκη σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης .
Τα σωματεία με τους νόμιμους εκπροσώπους ανανέωσαν με την ψήφο τους για  5η συνεχόμενη θητεία ,τον συνδυασμό με επικεφαλής τον κ. Μανώλη Χρήστο. 

                                        Το ευχαριστήριο μήνυμα  του επανεκλεγέντα προέδρου

  
Σας ευχαριστώ πολύ όλους ........φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την ίδρυση της ΕΤΑΒΕ τη διοίκηση της οποίας αναλάβαμε για πρώτη φορά το 2005. Δεκαέξι χρόνια πριν, μια ομάδα ¨ρομαντικών¨, με όραμα, αναλάβαμε μια Ένωση χωρίς πρόγραμμα, χωρίς προσανατολισμό και την ανυψώσαμε, τη κάναμε πρότυπο που σήμερα αγγίζει τη κορυφή. 
 Η ΕΤΑΒΕ με την αγάπη και την έμπρακτη προσπάθεια όλων μας βγήκε από την αφάνεια, απέκτησε υπόσταση και έγινε ¨ανταγωνιστική¨. Μέσα στα τόσα χρόνια, οργανώθηκαν κλιμάκια με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών κάθε κατηγορίας. 
Υπό την αιγίδα της Ένωσης εστάλησαν πολυάριθμες αποστολές αθλητών στο εξωτερικό, διεξήχθησαν δεκάδες εγχώρια προκριματικά πρωταθλήματα , G1 βαθμολογούμενα πρωταθλήματα, ετήσιες αιμοδοσίες, εκδηλώσεις για την βράβευση αθλητών, συλλόγων κλπ. πάντοτε με την υποστήριξη και τη συμμετοχή των περισσοτέρων εκ των σωματείων της Βορείου Ελλάδος.
 Με την αδιάκοπη και απρόσκοπτη προσπάθεια μας ανυψώσαμε το άθλημα, του δώσαμε την υπόσταση που του έπρεπε, το κάναμε ευρέος γνωστό στη Βόρεια Ελλάδα και σήμερα μιλάμε για το δικό μας σπίτι, ¨ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ TAEKWONDO¨, το οποίο θα μας παραδοθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, το σπίτι της ΕΤΑΒΕ και της ΕΛΟΤ!! Η σημερινή, συντριπτική αποδοχή που αποτυπώθηκε στην κάλπη μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει κουράγιο και ώθηση για ακόμη πιο μεγαλεπήβολα σχέδια και στόχους.
 Πέμπτη συνεχόμενη θητεία στο τιμόνι της ΕΤΑΒΕ με την μεγαλύτερη αποδοχή όλων των χρόνων . Ας διαγράψουμε τις όποιες μικροδιαφορές και ας ασχοληθούμε με αυτό που όλοι λατρεύουμε!!! Η πανδημία σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν και η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει πανέτοιμους, χωρίς καμία καθυστέρηση. Συγχαρητήρια σε όλους μας και καλή συνεργασία!


tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.