Headlines

Comments

Η απάντηση της Δημοτικής αρχής για τα χρόνια προβλήματα της Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον Όμιλο της Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης , στον σύλλογο των πρωταθλητών (ΟΕΓΑ) ,  βρέθηκε η Κερκίδα Του Έβρου , εν όψη των πανελληνίων πρωταθλημάτων, Ιούλιο-Αύγουστο ,όπου θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη .
Μίλησαν ο προπονητής κος Μπαξεβανίδης Δημήτρης και η πρόεδρος Ζυγερίδου Ρούλα .  
Πολλά τα προβλήματα που χρονίζουν στον σύλλογο , πολλές οι υποσχέσεις για ένα κλειστό  γυμναστήριο ενόργανης γυμναστικής  , όλες έχουν ναυαγήσει ή παραμένουν σχέδια στα χαρτιά!!! 
    Από την πλευρά μας η  Κερκίδα του Έβρου ,επικοινώνησε με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Βουρδόλη  Θεόδωρο .
Η ανακοίνωση απάντηση  έγινε με γραπτό κείμενο από την δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης. 

"Στο δήμο της Αλεξανδρούπολης το πρόβλημα κλειστών χώρων άθλησης ταλανίζει τους αθλητές και τα σωματεία πολλά χρόνια τώρα. Δυστυχώς σχεδιασμοί οι εξαγγελίες έχουν μείνει στην κατάσταση του προφορικού λόγου μόνο
Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος από την πρώτη ώρα που ανέλαβαν τα καθήκοντά τους προσπαθούν διαρκώς να βρουν λύσεις στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις για να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα σωματεία. Αντιλαμβανόμαστε την τεράστια οικονομική και κοινωνική σημασία που έχει η ανάπτυξη των αθλημάτων κλειστού χώρου, για τον Δήμο μας. Δυστυχώς οι κτηριακές υποδομές είναι λίγες. 
Δυστυχώς παραλάβαμε μόνο προτάσεις και ημιτελής σχεδιασμούς. Εργαζόμαστε στην κατεύθυνση κατασκευής του νέου κλειστού γυμναστηρίου αλλά και στην εξεύρεση επιπλέον χώρου για τη στέγαση των πολλών αθλημάτων που έχουν είτε παντελή έλλειψη χώρου, είτε πλέον λόγο του πλήθους των αθλητών που έχουν δεν τους αρκεί ο χώρος που έχουν.
 Σε ότι αφορά το θέμα που έχει προκύψει με την ενόργανη η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά είχε ασχοληθεί με το θέμα και βρίσκεται σε συνεργασία με την πανελλήνια ομοσπονδία του αθλήματος για την εξεύρεση λύσης το ταχύτερο δυνατό."
            Δείτε παρακάτω  την εκπομπή και όσα  ειπώθηκαν  στην κάμερα.  
        Το θέμα το παρακολουθούμε και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις!!!!  
 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by