Headlines

Comments

ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Η Επιστολή κυκλοφόρησε παντού αλλά δεν έφθασε στα χέρια των Δημοτικών Συμβούλων


Δελτίο Τύπου. Σκίνδρης Θεόδωρος
Δημόσια Εκφράζω την λύπη μου στην Ενέργεια του κ.Δημαρχου να μην Παραδώσει μέχρι και σήμερα την Επιστολή του ΔΠΘ στους Δημοτικούς Συμβούλους που αφορά την Σχολή Ψυχολογίας που θα γίνουν οι Εγκαταστάσεις και που θα Στεγαστεί Προσωρινά. 
Μια Επιστολή που είχε κοινοποίηση για άμεση ενημέρωση και το Δημοτικό Συμβούλιο. Μια Επιστολή που κυκλοφόρησε παντού αλλά ποτέ δεν έφθασε στα χέρια των Δημοτικών Συμβούλων. Και Έρχεται σήμερα βάση δημοσιευμάτων να λέει ότι αποκλειστικά ο ίδιος θα κάνει όπου θέλει την Σχολή και θα την στεγάσει προσωρινά πάλι εκεί που θέλει ο ίδιος και μόνο αυτός. Φαίνεται ότι αγνοείται παντελώς το Δημοτικό Συμβούλιο .
Τις θέσεις και τις Τοποθετήσεις τους. Στο Χώρο της Δημοκρατίας δεν υπάρχει το ΕΓΩ.... Υπάρχουν σκέψεις τοποθετήσεις συγκεκριμένες θέσεις. Για άλλη μια φορά τα Προεκλογικά σας λόγια στην Κεντρική Πλατεία μαζί με άλλες υποσχέσεις σας έγιναν Ανάμνηση και Καπνός.
Και πέρασαν μόνο δύο χρόνια..... 
Αγνοείται όμως Δασκάλους Μαθητές Γονείς και εξακολουθείτε με λάθος ενέργειες σας να μην δίνετε στα χέρια των Δημοτικών Συμβούλων ούτε τα Έγγραφα που αφορούν και εμάς.
Επίσης σηκώνεται την Γροθιά σας και για εσάς καλά κάνετε στο θέμα αυτό που έχετε τις θέσεις σας αλλά περιέργως δεν το σηκώσατε και δεν το σηκώνετε και σε άλλα φλέγον θέματα που Έπρεπε να Κατακεραυνώσετε κάποιους Κύριους που πολλά λάθη τους έφεραν το τόπο και την περιοχή γενικά σε αδιέξοδο.
Κάντε και αυτό πιστεύω ότι σίγουρα μπορείτε.  Εφαρμόστε αυτά που έβγαιναν από τα δικά σας χείλη έστω και αν ήταν γραμμένα σε ένα άψυχο χαρτί που τα διαβάζατε ενώπιον των Πολιτών στην Πλατεία εκτός και αν δεν τα πιστεύατε. Δυο χρόνια έχετε μπροστά σας πάρτε λοιπόν μπροστά σας όλο το σχεδιασμό και τα πιστεύω σας που δίνατε λύσεις και ΑΡΧΊΣΤΕ την εκτέλεση των λεγόμενων σας.
Εκτός και αν ήταν μόνο σε Ένα χαρτί μόνο και μόνο προεκλογικό χωρίς ουσία για το Αύριο του Τόπου μας.
Ευχαριστώ.

tvthrakiotis- Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by