Headlines

Comments

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας σε Ολυμπιακούς Αγώνες χάρισε ο Στέφανος Ντούσκος

Το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στο Τόκιο και μάλιστα χρυσό, το οποίο είναι και το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας σε Ολυμπιακούς Αγώνες χάρισε ο Στέφανος Ντούσκος, μετά από μια ανεπανάληπτη κούρσα στο απλό σκιφ. 
 Με χρόνο 6:40.45 και μία απίστευτη κούρσα, ο Ντούσκος έκανε και Ολυμπιακό ρεκόρ, καταρρίπτοντας αυτό του Μάχε Ντρίσντεϊλ (6:41.34) από τους Ολυμπιακούς του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016. Αυτό είναι το 4ο Ολυμπιακό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας στην Ιστορία και το 3ο στην ελληνική κωπηλασία ανδρών. «Δεν πίστευα τι είχα κάνει! 
Δεν το πίστευα ποτέ! Σκεφτόμουν την οικογένειά μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Ντούσκος αναφερόμενος στη στιγμή που έκοψε πρώτος το νήμα. «Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Αφιερώνω το μετάλλιο στην οικογένειά μου, στον προπονητή μου, στην εθνική ομάδα κωπηλασίας, στον γιατρό της ομάδας, στον χορηγό μου, σε όλους αυτούς που ξενυχτάνε για εμένα και στον έφορο της κωπηλασίας», πρόσθεσε. 
 «Αυτό είναι για την Ελλάδα» κατέληξε ο γιαννιώτης σκιφίστας ευχόμενος η χώρα να κατακτήσει και άλλα χρυσά μετάλλια. Το βίντεο με τις πρώτες του δηλώσεις: tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by