Μετά την παραίτηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σουφλίου Σάκη Δημούτση (ΕΔΩ) , έγινε προσπάθεια, σήμερα Κυριακή 4-7 - 21, να γίνει εκλογή νέου προέδρου, όπως προβλέπεται από την σχετική νομοθεσία, χωρίς αποτέλεσμα λόγω μη απαρτίας. Στη σημερινή ψηφοφορία απείχε η παράταξη Πουλιλιού στο σύνολο της, κάτι που σημαίνει ότι υπήρξε απόφαση, το ίδιο συνέβη και με την παράταξη Σκαρκάλα . 
 Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Σκαρκάλας που συνεργάζεται με τον δήμαρχο σχεδόν σε όλα, είναι αντίθετος με την επιλογή του κ Καλακίκου να προτείνει τον κ. Πιτιακούδη κάτι που σημαίνει εάν δεν αλλάξει αυτή η απόφαση για τον νέο πρόεδρο, θα απέχει και την επόμενη Κυριακή .
 Ο κ. Πουλιλιός με τους συμβούλους του που αποτελούν την πλειοψηφία του Δ.Σ ( 13 στους 27) μάλλον θέλει να κάνει καψώνι στον αντίπαλο από πολύ παλιά Καλακίκο και της συζύγου .
 Τι γίνεται όμως αν και η 2η προσπάθεια εκλογής την επόμενη Κυριακή 11-7-21; 
Σε περίπτωση, κάτι που είναι πολύ πιθανό, δεν υπάρχει και την επόμενη Κυριακή απαρτία και ως εκ τούτου δεν θα έχουμε νέο πρόεδρο, πρόεδρος του Δ.Σ θα γίνει ο πλειοψηφών σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου όπως έχει γίνει η ανακήρυξη από το πρωτοδικείο.
 Σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουμε καραμπόλες γιατί ο πλειοψηφών σύμβουλος της παράταξης Καλακίκου είναι ο αντιδήμαρχος Θοδωρής Τσιαμίτας.
   Αναμένουμε........... 
www.faros-24.gr

 tvthrakiotis- Ειδήσεις από τη Θράκη