ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ !!!

Η ομάδα  της Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης "βλέπει" και στον  βόρειο Έβρο
 Οι  παράγοντες της πρωτεύουσας του Νομού Έβρου δίνουν την  ευκαιρία σε νεαρές αθλήτριες  έπειτα από επιθυμία των κοριτσιών της περιοχής που θα ήθελαν να αγωνιστούν σε  μια γυναικεία  ομάδα πλέον γίνεται πράξη .
Επομένως το μόνο που έπρεπε για να υλοποιηθεί όλο το εγχείρημα  ήταν να δώσουν τα χέρια  συνεργασίας , από πλευράς Αναγέννησης  ο  Γενικός αρχηγός κ. Σιβούδης Σωτήρης ,και η Γενική Γραμματέας κ. Καρυπίδου Έφη  με  τους τοπικούς  αθλητικούς παράγοντες του χωριού , τον κ. Λαμπρινάκη Δημήτρη και τον κ. Ουζουνάκη Χρήστο, ώστε να ξεκινήσει μια συνεργασία για το καλό του αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή . Βέβαια  εκτός από τις προπονήσεις στο  άμεσο μέλλον θα διεξαχθούν και ορισμένα  φιλικά παιχνίδια της Αναγέννησης  στο γήπεδο του Σοφικού.  

Η ανακοίνωση :
Έπειτα από επιθυμία των αθλητριών μας που ζουν στο βόρειο Έβρο, η ομάδα μας προχώρησε σε συνεργασία με τους τοπικούς παράγοντες του χωριού " Σοφικό " , οι οποίοι με ιδιαίτερη χαρά μας παραχώρησαν το γήπεδο του χωριού ώστε να γίνονται οι προπονήσεις των αθλητριών μας αλλά και κάποιοι φιλικοί αγώνες. 
Έτσι, η ομάδα μας, ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια και ιδιαίτερα τον κ. Λαμπρινάκη Δημήτρη και τον κ. Ουζουνάκη Χρήστο. 
Στις φωτογραφίες φαίνονται ο γενικός αρχηγός κ. Σιβούδης Σωτήριος με τον αθλητικό παράγοντα κ. Ουζουνάκη Χρήστο και η γενική γραμματέας κα. Καρυπίδου Έφη με τον τοπικό παράγοντα κ. Λαμπρινάκη Δημήτρη.
tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.