ΔΑΡΟΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΚΕΛΕΤΣΗ :Τόσο εχθρική στάση από το όλο σύστημα ( Κράτος- Τράπεζες) δεν έχει δεχτεί ποτέ μα ποτέ ο Έβρος ... Κρίμα κρίμα κρίμα

Ο Αντιδήμαρχος Σουφλίου Δημήτρης Δαρούσης απάντησε  σε ανάρτηση του Βουλευτή  Έβρου Κελέτση Σταύρο , καθώς ο βουλευτής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό την συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
    Για τα απανωτά κλεισίματα τραπεζών και ταχυδρομείων σε ολόκληρο  τον Νομό κάνατε αναφορά στον κύριο πρωθυπουργό? Στο Τυχερό το μοναδικό τραπεζικό κατάστημα έβαλε λουκέτο την Παρασκευή και δεν άφησαν σε λειτουργία ούτε το ATM . Τόσο εχθρική στάση από το όλο σύστημα ( Κράτος- Τράπεζες) δεν έχει δεχτεί ποτέ μα ποτέ ο Έβρος . Κρίμα κρίμα κρίμα !!!!


Κύριε Βουλευτά για τα απανωτά κλεισίματα τραπεζών και ταχυδρομείων σε όλο το νομό κάνατε αναφορά στο κύριο Πρωθυπουργό, στο Τυχερό το μοναδικό τραπεζικό κατάστημα έβαλε λουκέτο την Παρασκευή και δεν άφησαν σε λειτουργία ούτε το ATM . Τόσο εχθρική στάση από το όλο σύστημα ( Κράτος- Τράπεζες) δεν έχει δεχτεί ποτέ μα ποτέ ο Έβρος . Κρίμα κρίμα κρίμα !!!!  
tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια