ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ :Ο Θεόδωρος Σκίνδρης μαινόμενος βάλλει κατά πάντων!!!

           Σκληρός και καταγγελτικός για άλλη μια φορά ο δημοτικός σύμβουλος Διδυμοτείχου ,Θεόδωρος Σκίνδρης , μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό  βάλλει κατά πάντων!!         

                                                    Άφαντοι οι Άρχοντες του Τόπου.
Μόνο λόγια λόγια. Έργα μηδέν στο Πηλίκο. Χωριά και Πολίτες που ταλαιπωρούνται. Το Διδυμότειχο αφημένο στην τύχη του. Πολιτικοί  που θα το επισκεφθούν μόνο σε Προεκλογικούς Καιρούς. Τότε το θυμούνται τότε σας θυμούνται. Άλλοι δεν μπορούν την Κοροϊδία και άλλοι  Χειροκροτητές ή Βολεψάκηδες αυτών που βύθισαν και βυθίζουν καθημερινά αυτό τον Τόπο. Τον Τόπο που τον ξέχασαν που αδιαφορούν γιατί ξέρουν ότι όταν φθάνει η ώρα της Κάλπης υπάρχουν και τα Πρόβατα που ξεχνούν όλα αυτά γύρω τους. 
Τα Πρόβατα που κλείνουν τα μάτια τους σε αυτή την Μιζέρια την Αδράνεια την Καταστροφή. Που Ενθουσιάζονται από μια Εκδήλωση Τραγουδιών και Χορού για το δήθεν να ακούγονται θέλοντας κάποιοι που κάθονται στις καρέκλες να τους κλείσουν τα μάτια στο τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτό τον Τόπο.
Και οι Μέρες περνούν οι Μήνες τα Χρόνια. Και αντί αυτός ο Τόπος να πάει μπροστά πάει Πίσω. Συνεχίστε να τους χτυπάτε Παλαμάκια αντί να τους Χτυπάτε το Κεφάλι να ξυπνήσουν ή δεν θέλουν να ξυπνήσουν. Άραγε πότε θα τα δείτε όλα αυτά. Πότε θα ανοίξετε κάποιοι τα Μάτια σας.......
Ίσως Πότε δεν θα Ξυπνήσετε από το Λήθαργο που σας Τάϊζαν ή σας Ταϊζουν.......Καλημέρα Πόλη των Κάστρων .Πόλη που περιμένεις να γίνει αυτή η Γέφυρα .
Πόλη που κάθε χρόνο σου στερούν και Κάτι τα Κέντρα των Αποφάσεων.
Συνεχίστε ψηφίστε τους .Μπορείτε..... 

Θεόδωρος Σκίνδρης


   
 tvthrakiotis- Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια